Magazin

Stolar Mile godinama pomaže drugima, a sada treba našu pomoć

Čovek velikog srca Milorad Jurković, poznatiji kao Stolar Mile, godinama pravi i poklanja stolice za hranjenje beba, pomaže i starijima i osobama sa invaliditetom.  Ovaj zanatlija pomaže mnogima širom Srbije, a sada traži našu pomoć.

Naime, Miletu je potreban automobil koji bi on mogao da “otplati” vršeći stolarske radove:

Hitno mi je potreban putnički Renault Kangoo, Fiat Doblo, Peugeot Partner, Citroen Berlingo, Opel Combo.. ili neko adekvatno karavan vozilo u zamenu za stolarske radove… Moram ovo rešavati jer bez auta mi bukvalno sve staje.. Kombi vozila me ne zanimaju jer u pojedine gradove u određeno vreme ne mogu sa njima da uđem u centar, na primer… Ko zna nekoga da ima, a radio bi nešto od stolarije, neka ga uputi na mene ili se javite u inbox sa porukama… Hvala svima unapred – napisao je stolar Mile na svojoj Fejsbuk stranici.

stolar_Mile_Jurkovic

Mile Jurković, čovek velikog srca, ovaj status je napisao kako bi mogao da nastavi da pomaže. On je juče na svojoj Facebook stranici objasnio i zašto mu treba automobil.

stolar-mile-i-deca

Uskoro krećemo opet na put po regionu… Velika muka mi je što ne mogu brže i što sve što bih hteo da uradim ne mogu da postignem…Pravimo stolice, pomažemo deci sa poteškoćama u razvoju, pomažemo našim starijim sugrađanima da im vratimo osmehe na lica nekim sitnim popravkama koje nikada ne naplaćujemo, uspemo da nabavimo sve što je potrebno nekome da mu olakšamo život, ali… Male su mi ruke da vas sve zagrlim, a voleo bih da bar u nedelju dana svima pomognem… Mnogima treba pomoć a ja mali čovek… pravim veće korake, trčim, poskakujem, ali vas je puno i svaki dan sve više se javljate… Problemi veliki i teški i nekada jako bolni, a ja ne mogu da sedim i ćutim… Gradimo sreću… ostvarujemo bajku… Okupljamo dobre ljude oko sebe… Borimo se sa životom, a neki put kao što ste videli nekome i za život… Molim vas za strpljenje… Molim vas za razumevanje… Molim vas za podršku u ovome… Verujte u mene kao što ja verujem mnogima od vas i USPEĆEMO…

POVEZANO: Top 5 humanih Vojvođana

Čitajte Luftiku na Google vestima

47 Shares
Share via
Copy link