Lifestyle Moda Vesti Novi Sad

Šta je in, a šta nije za praznike?

U decembru se mnogi pitaju kako da skinu višak kilograma, gde da idu za doček nove godine i šta da obuku? Ukoliko i vi pripadate ovoj grupi ljudi koja postavlja svake godine ista pitanja u decembru, mi imamo rešenje, bar što se tiče predloga šta obući za praznike.

Svakako da je novogodišnja noć istovremeno i najluđa noć, pa se za nju treba specijalno obući, a to podrazumeva šljokice i haljine. Mi vam ovog puta predlažemo šta da obučete za praznike, bilo da je u pitanju Božić ili doček nove godine u svom domu.

Karirano je in

karirano-garderoba
izvor: orig09.deviantartn  ©

Ukoliko ste se odlučili za kućnu varijantu proslave praznika, onda je bitno da vam je odeća udobna, ali i da je u prazničnom stilu. Zašto se, na primer, ne biste vratili u detinjstvo, makar garderobom. Skoro sve devojke su kad bile male su nosile karirane suknjice i haljinice za praznične dane. Ukoliko se odlučite za kariranu suknju ili haljinu svakako da ćete biti in.

Džemperi sa irvasima

dzemper-irvasi
izvor:c1staticglickr.com©

 

Džemperi sa dezenom irvasa su neizostavni kada su u pitanju praznici.
Čini nam se da bez njih ne mogu da prođu decembar i januar. Čim pogledate neki novogodišnji film odmah poželite da i vi imate jedan džemper sa irvasima, kao glumci. Oni se mogu kombinovati sa udobnim farmerkama uz telo ili nekom dobrom skuknjom. Prilično su udobni, a što je najvažnije u njima vam neće biti zima.

Štrikane čarape

praznici-carape
Izvor: Pixabay ©

Gde bi Deda Mraz ostavio poklone da nije čarapa? Sada su u trendu debele, štrikane čarape do i iznad kolena koje se mogu odlično kombinovati sa šorcevima i suknjama. Možete se odlučiti za standardne nijanse sive, crne ili bele, ili ako ipak više volite da se ističte predlažemo čarape sa crveno-zelenim dezenima. Bez čarapa ove zime nigde, pa ni na proslave, jer čarapa glavu čuva.

Više o tome kako da napravite novogodišnje ukrase

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

19 Shares
Share via
Copy link