Magazin Srbija

Wučić WC papir uparen sa sportskim AV čarapama – ponuda poklona sve naprednija

sns-kafa-carape-i-toalet-pa
Foto: privatna arhiva; reddit./r/serbia/comments/smvues; twitter./MiloradSavic16/Nova

Izbori se bliže, a ponuda AV i SNS proizvoda u cilju dobijanja sigurnog glasa sve je bogatija. Uz asortiman u vidu ulja, šećera, mesnih narezaka i SNS kafe (čak i one od 84 grama u Negotinu), ratluka, čokolade, eurobloka – u igru su ušli novi AV aduti.

Toalet papir sa inicijalima predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića sada je uparen i sa AV čarapama. Sve to je deo promotivnog materijala koji aktivisti naprednjaka dele građanima.

Kako se bliže izbori i paleta poklona je sve veća. S jedne strane predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno obećava i deli novac, a na terenu aktivisti dele poklone.

Sistem je već razrađen i primenjivan je čak i kada su organizovani izbori za mesne zajednice. SNS čak ni izbore za te pozicije nije hteo da prepusti slučaju.

U paketu koji se poklanja ima svega. Od kafe, preko čokolada, pa do toalet papira.

Nedavno je naime otkriveno da se inicijali Aleksandra Vučića pojavili i na toalet papiru proizvođača iz Jagodine, uz opis: “Brža, jača, bolja Srbija”.

Na proizvodu, na čijoj prednjoj strani se nalaze inicijali predsednika Srbije, “AV”, stoji da je reč o dvoslojnom toalet papiru od stoprocentne celuloze.

Reklo bi se da je ovim poslednjim predsednik uspešno našao put i do toaleta građana.

U međuvremenu je asortiman proširen i na sportske čarape – bele sa znakom AV.

Izvor: Nova.rs

SNS nam je uništio sećanja i na ‘Euroblok’, jer se posle sendviča valja i zasladiti (VIDEO)

536 Shares
536 Shares
Share via
Copy link