shoping-devojka
wikimedia.org
Moda Vesti Novi Sad

Šta je Black Friday? I gde su sve sniženja danas u Novom Sadu?

Američki Black Friday je stigao i u Novi Sad, a on donosi sniženja. Na današnji dan stanovnici SAD-a jure po trgovinama iskorištavajući bezbrojne pogodnosti crnog petka.

Šoping centri otvaraju svoja vrata oko 4 sata ujutro te spuštaju svoje cene i to kako bi privukli ljude da im ostave dolare u blagajnama. Ovo Američki običaj zbog njihovog velikog praznika „Thanksgiving“ koji je poslednjeg četvrtka u novembru. Dan posle tog četvrtka ( petak) počinje osezona kupovine za njihov Bozić. Tada su najveće rasprodaje i cene su baš niske taj dan i zove se „Black Friday“.

soping.praznici-zima
Izvor: Online shop ©

Koje sve prodavnice nude sniženje danas u Novom Sadu?

Danas je crni petak u Novom Sadu, pogledajte gde sve možete naići na sniženja.

Mango – Black friday weekend u Mangu. Samo u periodu od 25. do 27. novembra u Mango prodavnici 20% popusta na kolekciju jesen/zima 2016. u okviru akcije Black Friday weekend. Akcija se ne odnosi na artikle koji su na popustu ili promociji.

Šmek – Black Friday stiže u Šmek, od  25.11 od 17h do 22h č ak 50% popusta na Trening bez granica 360 i Trening bez granica 180! Ukoliko se odlučiš za uplatu paketa Trening bez granica 360, imaš mogućnost da godinu dana neograničeno koristiš sve treninge i umesto 33.900 rsd,  ovaj paket članstva platiš 16.950 rsd. Dok bi za uplatu paketa članstva Trening bez granica 180, tj. neograničeno korišćenje svih naših treninga u periodu od šest meseci, umesto 18.900 rsd, platio 9.450 rsd. Pored ove fantastične ponude, na poklon ćeš dobiti i godišnju članarinu, koja ti omogućava razne pogodnosti.

Tehnomanija do 50% i radiće do 24h obe radnje. Jedna je u Zmaj Jovinoj druga na Bulevaru Evrope.big-snizenja

BIG – za Crni petak u BIG centru, 25. novembra od 10-22h. Ne propustite priliku za šoping po niskim cenama.

Pogledajte još na sledećoj strani

Luftika
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow