Srbija Vesti

Posle poraza SNS na izborima za Savet mesnih zajednica u Sečnju počela su hapšenja

secanj
Foto: secanj.rs

Samo nekoliko dana nakon osnivanja opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Sečnju i nekoliko nedelja nakon što je Srpska napredna stranka izgubila na izborima za Savet mesnih zajednica u toj opštini, počela su hapšenja.

Članovi najjače opozicione stranke u Srbiji Dragan Marić, Vuk Samardžić, Novak Milošević, Dimitrije Milošević i Dušan Miloševića dobili su danas pozive za informativni razgovor. Dragana Marića i Novaka Miloševića su odmah nakon uručenja poziva opkolili policajci i priveli ih službenim automobilima kao da su najgori kriminalci.

I sve to jer policija istražuje ko je na seoskoj slavi razvio transparent na kome je pisalo “Vučiću lopove” i skandirao “Vučiću pederu”.

Režim koji je u panici zbog očiglednog gubitka poverenja građana pokušava da zastraši sve one koji više neće da ćute i koji se bore protiv ove nesposobne, bahate i kriminalizovane vlasti.

Na ovaj način policija krši osnovna ljudska prava građana sa namerom da ih spreči da se politički organizuju.

Stranka slobode i pravde zahteva da se hitno prekine ovaj montirani politički proces protiv njenih članova i garantuje izvršiocima da će odgovarati u skladu sa zakonom zato što maltretiraju, umesto da štite ljude, a nalogodavcima poručujemo da je sloboda blizu i da njen dolazak ne mogu zaustaviti pojačanom represijom i zloupotrebom policije.

Izvor: SSP

Dragica pobedila SNS i njihove spletke i ušla u Savet Mesne zajednice Gradac iz 3. pokušaja

Čitajte Luftiku na Google vestima

395 Shares
395 Shares
Share via
Copy link