Magazin

Srpska glumica se hrani u narodnoj kuhinji: Moja porodica i ja smo gladovali

vesna-pecanac
Foto: Printscreen RTS

Glumica Vesna Pećanac (75) hrani se u narodnoj kuhinji u Francuskoj 31, a sad je otvorila dušu o svom teškom životu i otkrila kad su počele njene patnje.

Umetnica poznata po ulogama u „Otpisanima“, „Drugoj Žikinoj dinastiji“, „Smrti gospodina Goluže“ kaže da je nizbrdo krenulo kada je umro njen suprug, reditelj Živko Nikolić.

– Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovali smo otkako je Živko otišao. Gladovali smo mi i dok je Živko bio sa nama. Čak je on to pisao u novinama. Da nije bilo jedne gospođe Marine, šefice samoposluge, koja nam je krišom davala hranu… On je napisao: „ja i moja porodica ne bismo imali šta da jedemo i ne bismo preživeli“. Mi smo gladovali, a ćutali. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš. I onda, to kad se svari, toliko dugo treba da žvaćeš da se pretvori u tečnost i da samo sklizne – rekla je na početku Vesna i dodala:

– Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju, dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: „Ne može“. Nisam mogla da verujem kad sam to doživela – dodaje glumica.

Potresna sudbina glumice Vesne Pećanac: Zlostavljao je sin, sada živi u bedi

Izvor: Telegraf

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

130 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap