Magazin

Srpska glumica kreće na sankama na put oko Severnog pola

Hristina Popović sjajna glumica i veliki je obožavalac ekstremnih sportova. Između ostalog, ona je instruktorka ronjenja, ulovila je i pojela ajkulu, penjala se na Kilimandžaro, uspešno se takmičila u triatlonu, a sada je otišla korak dalje.

Hristina je ovih dana u akciji prikupljanja glasova koji će poslati na putovanje iz snova ili kako je objasnila – ovo će biti izgovor da unosi 6.000 kalorija dnevno bez griže savesti.

Naime, glumica se prijavila za izbor na putovanje oko Severnog pola na sankama. Ona će predstavljati Srbiju i pored neophodne fizičke i mentalne pripreme potrebna joj je podrška prijatelja i fanova koji treba da glasaju za nju.

Podršku joj je pružio voditelj i kreator emisije „24 minuta“ Zoran Kesić koji je na Facebooku napisao da ima „blesavu molbu za svoje prijatelje“.

Pazi sad ovo: POMOZIMO HRISTINI POPOVIĆ DA ODE NA ARKTIK. Budala! Pa, valjda bi normalan čovek molio da ne ode na Arktik. Ali, to je normalan čovek. Glasajte i šerujte ovo. Žena je zapela da se smrzne. Omogućimo joj to – napisao je Kesić.

Pored Kesića i pratilaca na Inastagramu, Hristini je pružio podršku i Vlade Divac, tako da su sve veće šanse da će nam neustrašiva glumica poslati razglednicu sa Severnog pola. Na ovom sajtu možete glasati da Hristina bude najveća faca na Arktiku.

Hristina-Popovic-kilimandzaro
Hristina Popović na Kilimandžaru / Instagram

Hristina Popović se prošle godine popela na Kilimandžaro, a ove godine je u dva dana osvojila dve medalje: jednu na beogradskom maratonu a dan kasnije „zlato“ u Smederevu na pozorišnom festivalu 34. Nušićevi dani za glumačko ostvarenje.

Dosad je glumila u 30-ak filmova.

POVEZANO: Jeste li vi vatra ili tek plamičak?

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link