Dogadjaji

Zoran Kesić ranjen na Cetinju!

Možda će dramatični naslov uplašiti prijatelje i fanove poznatog TV voditelja Zorana Kesića, međutim  ipak je reč o snimljenoj sceni iz crnogorskog filma “The Books of Knjige: Slučajevi pravde”! Ova komedija u sredu 8. novembra ima beogradsku premijeru u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru, a dan kasnije 9. novembra i u Novom Sadu, u bioskopu Arena Cineplex.

Od četvrtka 9. novembra film popularne humorističke grupe “The Books of Knjige” naći će se na  repertoaru bioskopa i u ostalim gradovima Srbije.

zoran-kesic-ranjen

Zoran Kesić je ambasador The Books of Knjige u Srbiji i jako nam je drago što je deo glumačke postave našeg filma. Scenu u kojoj ga pogađa rikošetirani metak snimali smo prošle jeseni u našem rodnom gradu Cetinju i evo, posle godinu dana, publika može da vidi kako smo ga izbušili”, izjavio je režiser filma i jedan od protagonista Zoran Marković Zonjo.

Pored Zorana Kesića i Buksovaca – Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića koji nose glavne uloge, u filmu igraju i Nikola Kolja Pejaković u ulozi glavnog negativca, Izudin Bajrović koji tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu tumači Tihana Ćulafić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković.

Za muziku u filmu „The Books Of Knjige: Slučajevi pravde“ bio je zadužen Nemanja Nedeljković Nemus, član hip-hop dvojca „Stereo Banana“ iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova „Letu štuke“ i „Dubioza kolektiv“ i mostarskom bendu „Zoster“.

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link