Magazin Poznati

Poznata glumica šokirala priznanjem: “Izgubila sam nevinost sa 35 godina”

rebel-vilson
Foto: Printscreen

Glumica Rebel Vilson otkrila je da je izgubila nevinost sa 35 godina, evo zašto je toliko čekala!

Glumica Rebel Vilson, poznata po ulogama u brojnim komedijama, objavila je da je izgubila nevinost sa 35 godina. Rebel je nedavno objavila memoare u kojima je opisala mnoge nepoznate detalje iz svog života, uključujući i ime muškarca koji joj je oduzeo nevinost u 4. deceniji!

– Miks, znam da ti je ovo možda nepoznato ako čitaš moju knjigu, ali da, ti si mi uzeo nevinost – napisala je Rebel, obraćajući se glumcu Mikiju Guču, prenosi Mondo.

U pitanju je glumac i komičar, sa kojim je Rebel igrala u komediji “How to be single” 2016. godine. Ovo je njihova zajednička fotografija.

– Bila sam skoro najdeblja u životu kada sam izgubila nevinost. Kao velika devojka, čekala sam dugo na prvi odnos, jer sam mislila da me niko nikada neće smatrati privlačnom – napisala je ona.

– Nisam htela da živim život, a da nisam isprobala intimne odnose. I ljubav. Rekla sam univerzumu da sam konačno spremna za to. Osetiću strah i uradiću to – rekla je ona.

Guč je, prisetila se Rebel u memoarima, bio “vreo i mišićav”, a privuklo ju je i to što je bogat i moćan, jer je sin multimilionera Majkla Guča starijeg.

Par je šest meseci bio u vezi i potom raskinuo, a Rebel je rekla da su i dalje u prijateljskim odnosima.

Rebel je u knjizi optužila i famoznog Borata za se*sualno zlostavljanje.

Jelisaveta Orašanin ugradila silikone, ali to nije sve što je glumica korigovala na sebi

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link