Beograd Lifestyle Magazin

27-godišnja Beograđanka o svim tajnama “zanata”: Imam sve što poželim i sve to sam zaslužila

sponzoruse u srbiji

U zemljama u kojoj preovladava teška ekonomska situacija, što je slučaj i sa Srbijom, devojke (kao i muškarci) često se odlučuju za profesiju “sponzoruše”. Na domaćoj Tviter sceni nedavno je pokrenuta jedna zanimljiva diskusija na tu temu.

Naime, jedna korisnica osvrnula se na to kako danas ove devojke i žene žive, te da ih pomalo čak i razume.

“Počinjem da shvatam čari sponzoruša. Zamisli, dođeš lepo kući, skuvano je, on odmoran, mirišljav, spreman za akciju. Ti se lepo opustiš, pomaziš, po**beš nešto. On se skupi u teretanicu, ti odspavaš. Vrati se kući, spremi, izvedeš ga negde, srećan je, opet se malo pomazite…mmm”, napisala je ona.

Ali kako zapravo zaista žive ove devojke i da li to odgovara realnoj slici, saznali smo iz prve ruke. Naime, za portal Blic Žena progovorila je 27-godišnja Anđela S., koja je pak, što je i očekivano, želela da ne otkriva svoj identitet u potpunosti.

Anđela tvrdi da je sasvim normalna devojka, premda većina njenih poznanika, ali i okolina ne misli tako, pre svega zbog luskuznog života i upadljivog i izazito atraktivnog izgleda.

Naime, ona je već u 18. godini započela sa estetskim korekcijama, a do sada je povećavala grudi tri puta, operisala je nos, napumpala je usne, podizala jagodice, stavila je veštačke zube, najbelje moguće, tetovirala je obrve i ne propušta da svakog meseca stavi svilene trepavice.

“Većina smatra da sam sponzoruša, i meni to ne smeta, ako žele da doživljavaju stvari na taj način. U realnosti, ja sam samo imala sreće da završim sa bogatim muškarcima, koji često i sami žele ovakve žene. Lepota košta, kao i njeno održavanje, a oni imaju novca da to isprate”, započinje mlada Beograđanka svoju priču, i tvrdi da osim činjenice da ima imućnog partnera, ona živi isto kao i većina drugih devojaka.

“Imam život kao i svaka druga devojka u ovom gradu, s tim što možda sebi više mogu da priuštim. Često izlazim na skupa mesta, uglavnom ručam i večeram po restoranima, idem u šoping, završila sam fakultet, imam svoje prijateljice, porodicu, čak i neke probleme”, priča ona.

Pitali smo je da nam opiše kako izgleda jedan njen običan dan:

“Ujutru doručkujem i popijem kafu s dečkom, a dok on završava svoje obaveze, ja završavam svoje – idem u teretanu, na pedikir i manikir, u solarijum, ili kod frizera. Popijem kafu sa prijateljicama, šetam našeg psa, pokupujem neke sitnice, pomognem roditeljima ako im nešto treba. Aktivno sam posvećena brizi o sebi. Vikendom najćeše izlazim po klubovima ili splavovima, a često otputujem i na kraći put sa dečkom.”

Ova plavuša kaže da je prvi put imala bogatog dečka kada je imala 17, a od nje je bio stariji 20 godina. Tvrdi da ju je on naučio kako se žena tretira, da joj je priuštio novac za prve plastične operacije, pomogao je čak i njenoj porodici, i redovno ju je finansirao i kupovao praktično šta god poželi. Kaže da joj posle veze sa njim nije palo na pamet da bude sa nekim ko nema veliki priliv novca, i da se tada već kretala u krugu gde se bogati muškarci lako upoznaju. Iskreno priznaje da je bila i sa oženjenima i verenima, te da joj njihov status nije preterano bitan, ako joj daju novac i posvećuju vreme.

“Dešavalo se i da se muvam sa nekim ko nema novca, ali je to bilo zabave radi. U ozbiljne veze uvek sam stupala sa zrelim i ostvarenim muškarcima koji će mi pružiti život kakav želim i zaslužujem. Volim skupu garderobu i lagodan život i ne vidim ništa pogrešno u tome. Lako je zaljubiti se u muškarca koji te tretira kao kraljicu, bez obzira kako izgleda i da li je stariji”, rekla nam je.

Sa sadašnjim dečkom je već dve godine, a on joj je kupio dobar automobil, a razgovaraju o tome i da joj kupi stan. I od prethodnog dečka je dobila kola koja je poklonila bratu. Takođe, dobijala je i skupe poklone u vidu bundi, skupocenog nakita, čak i velikih količina novca.

Kaže da ju je aktuelan partner motivisao da počne da radi u jednom trenutku, ali su ubrzo oboje shvatili da to nije dobra ideja.

“Bila sam uvek umorna i nesrećna, novac mi nije bio potreban, i nisam imala dovoljno vremena za njega. On hoće da mu uvek budem an raspolaganju kada ima vremena, pa smo oboje shvatili da je ipak bolje da ne radim”, objašnjava Anđela i kaže kako se ne brine oko toga kako će preživeti kada bude sama.

“Iskreno, ja već imam dosta ušteđevine, tako i da ostanem sama, zbrinuta sam na neki način. Isto tako, verujem da uvek mogu lako da nađem dečka – lepa sam i poznajem puno ljudi. Do sada mi se još nije desilo da sam bila singl duže od mesec dana. Za sada se nadam da ću se udati za sadašnjeg dečka – srećni smo zajedno”, zaključila je ona.

Anđela je gotovo uvek savršeno doterana i to joj ne pada teško – misli da je to najmanje što duguje svom muškarcu.

“To je moj zadatak kao žene, ali i uživam u tome. Ako mi već daje toliko novca, pa valjda je najmanje što mogu da mu priuštim da uvek budem lepa i poželjna. Nikada nisam lenja da se doterujem, a volim i osećaj koji budim u drugim ženama – često mi zavide”, završava svoju ispovest ova Beograđanka.

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link