Magazin

Ona ima 28, a njen „dečko“ 70: Njihova ljubav i razlika u godinama mnogima je trn u oku – ona ima 28, a njen „dečko“ 70

xxx
Printscreen Collage

Ljubav ne poznaje granice i ne zna za godine, ali mnogi te tvrdnje odbijaju da prihvate.

Dejv (70) i Džeki (28) zaljubljeni su par iz SAD i dokazuju da ljubav ne poznaje godine, ni granice. Oni svaki dan uživaju u svojoj ljubavi i suprotstavljaju se okrutnim porukama hejtera koji ih napadaju zbog razlike od 42 godine među njima, piše Daily Star.

Njih dvoje se upoznali na jednoj aplikaciji za upoznavanje pre sedam godina, kada je Dejv bio u poseti Džekinoj domovini, Filipinima. Zaljubljeni golupčići brzo su se složili oko svega, a nakon još nekoliko sastanaka Džeki je odlučila da se pridruži svom starijem partneru u Americi.

Par se redovno suočava s hejterima koji Džeki optužuju da je sponzoruša i sugerišu da je sa 70-godišnjim Dejvom samo zbog njegovog novca. Dejv i Džeki na TikToku imaju skoro 50.000 pratilaca i često objavljuju snimke u kojima uzvraćaju udarac trolovima i insistiraju na tome da je između njih prava ljubav.

@dave_jackie2818 Dance #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #lovedontjudge ♬ original sound – ✨2000s&2010s throwbacks✨

U nedavnom snimku, koji je prikupio više od 30 hiljada lajkova, par je otkrio: „Naša razlika u godinama je 42 godine… i nama to ništa ne znači“.

U drugom je Džeki objavila snimak na kome leži preko kolena svog dečka dok mu nežno miluje lice.

„Blagoslovena sam“, otkrila je, a onda je usledio snimak na kojem se maze u krevetu, a pao je i sočan poljubac, prenosi Kurir pisanje Dejli Mejla.

@dave_jackie2818 Have a nive weekend everyone #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #lovedontjudge ♬ I Get to Love You – Acoustic – Mysha Didi

No, uprkos tome, hejteri ostavljaju na hiljade komentara ispod svakog videa i optužuju Džeki da je sponzoruša, te da joj dečko izgleda kao deda.

– Znaš, mi se volimo. To je najvažnije. On nije deda – rekla je Džeki, te je otkrila da njen dečko nema dece.

– Ali znaš, što se mene tiče, trebalo bi biti oprezan s tom rečju, jer ćemo svi ostariti – opomenula je.

@dave_jackie2818 Have a blessed Sunday everyone #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #positivevibes ♬ original sound – 😡 TKPNCT_FYTER_DEMONYITA😡

– Ako nemate lepih stvari da kažete drugima, gledajte svoja posla – istakla je Džeki.

Njen dečko i ona hejterima, koji su je optužili da je sponzoruša, posvetili su poseban video u kojem Džeki Dejva časti ručkom. „Sponzoruša plaća ručak“, naslovili su ga.

Lazar Ristovski nakon razvoda uživa u ljubavi sa nekoliko decenija mlađom glumicom: „Istina je, zajedno smo“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link