Srbija

SNS poslanik Bečić gleda seriju za vreme skupštinske rasprave i tapše po komandi

igor-becic
Foto: Screenshot (RTS)

Narodni poslanik Igor Bečić prisustvuje sednici o Kosovu, na kojoj je prisutan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Rasprava je u toku i naprednjaci neretko tapšu na ono što Vučić ima da kaže dok se, uglavnom, obračunava sa političkim protivnicima.

Među onima koji pružaju podršku predsedniku i stranačkim saborcima je i Igor Bečić, poslanik iz vlasti koji je svoje prebivalište prijavio u Novom Sadu, piše 021.

Tokom prenosa skupštinskog zasedanja na Radio-televiziji Srbije, kamera je pratila govor poslanice SNS Marine Raguš. Kraj njenog izlaganja ispraćen je aplauzom stranačkih kolega, kada je kamera snimila Igora Bečića.

Kako deluje na snimku, Bečić nije obraćao mnogo pažnju, jer je imao slušalice u ušima, a može se videti i da na telefonu gleda video sadržaj. Međutim, shvatio je poslanik da se aplaudira, pa je i on dao podršku iz prve klupe.

Kako je pomenuti portal pisao, novi poslanički mandat Bečiću je doneo i novu ulogu u Skupštini Srbije – postao je predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

On je u svom imovinskom kartonu naveo nekoliko izvora prihoda. Najvredniji je onaj iz „Srbijagasa“ gde se vodi kao službenik, na osnovu čega zarađuje 130.000 dinara mesečno.

Osim toga, ovaj poslanik dobija 30.000 za svoj angažman u parlamentu, ali i 8.000 na ime invalidnine ratnog vojnog invalida.

Što se tiče nekretnina, ima ih nekoliko. Trosobna kuća, dvosobna kuća, pomoćni objekat, njiva i građevinsko zemljište. Sve ovo je stekao nasledstvom. Ono za šta je, ipak, morao da „protrese džepove“, jeste trosoban stan od 91 metra kvadratna.

Automobil ne poseduje, ali ima depozite u bankama i drugim finansijskim ustanovama.

Vojvođanski istraživačko-analitički centar objavio je pre godinu dana da su pastorka i ćerka Igora Bečića postale vlasnice „ekskluzivne parcele usred Futoškog parka u Novom Sadu, luksuzne vile Park i doma za stare smeštenog u tom objektu„.

Ovu sramotu nismo videli u prenosu, Palma mučki pokušao da saplete Jovanovića (VIDEO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

147 Shares
147 Shares
Share via
Copy link