Magazin Poznati

Baka poželela da izgleda kao Kim Kardašijan i uspela u tome (VIDEO)

baka-kim
Printscreen

Kada su šminka i besprekorno konturisanje lica u pitanju, Kim Kardašijan je mnogim devojkama i ženama inspiracija. Pogotovo jednoj baki.

Prepoznatljiva šminka Kim Karadašijan postala je toliko popularna da je njen šminker Mario Dedivanović postao svetska zvezda.

Mario i Kim su tandem iz snova, a to dokazuju i drugi šminkeri čiji klijenti pokazuju fotografije popularne starlete sa željom da ih našminkaju baš tako.

Mario je poreklom iz Crne Gore. Proslavljeni šminker je inače kupio veliko imanje nadomak Tuzi, uz reku Cijevnu, i tu namerava da sagradi porodičnu kuću.

– Stojim na ovoj prelepoj zemlji u Crnoj Gori. Moj otac je živeo blizu i išao u školu ovde kada je bio dete. Njegov san je bio da poseduje zemlju ovde. U avgustu sam ga iznenadio i ispunio njegov san. Presrećan sam što posedujem zemlju u mestu odakle je moj otac. Preko reke je i Albanija, do koje mogu bukvalno da doplivam. Sada je vreme za izgradnju kuće na reci – izjavio je svojevremeno on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Video-snimak jedne bake postao je viralan u kratkom vremenskom periodu, a pregledalo ga je više od dva miliona ljudi, i to sve zbog transformacije u, ni manje, ni više, nego Kim Karadašijan.

Na samom početku videa vidi se kako baka drži fotografiju Kim Karadašijan i sugeriše šminkeru da želi da izgleda kao ona.

Šminker je imao pune ruke posla, jer je baki stavio periku, sočiva, konturisao joj je dekolte, a na kraju je došla i besprekorna šminka.

Ceo proces transformacije izgleda neverovatno, a šminker je otkrio da je ovo iskustvo za njega bilo posebno.

– Obožavam ovu baku, tako je slatka. Zahvalan sam joj što je pristala na to da je transformišem u Kim Karadašijan, a rezultatom je bila oduševljena – napisao je šminker.

Video-snimak preplavljen je pozitivnim komentarima, a u jednom su se svi usaglasili – baka je prelepa i bez šminke.

– Lepoj ženi sve lepo stoji! Bravo za šminkera, bravo za baku – napisala je jedna žena.

– Lepota ne poznaje granice. Baka je prelepa i bez šminke – dodala je druga.

Izvor: Ona

Potrošio 100.000$ na operacije i više puta zamalo umro – da bi ličio na Kim Kardašijan

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
78 Shares
Share via
Copy link