Magazin Poznati

Kim Kardašijan ima stroga pravila vaspitanja dece – telefone nemaju, a grickalice su im zabranjene

kim kardasijan deca

Najpoznatija svetska starleta, Kim Kardašijan, vodi specifičan stil života koji se dosta razlikuje od života ostalih ljudi. Velika slava i novac diktiraju i poseban ritam života, a mnogi se pitaju kako se njena deca privikavaju na to budući da postoje uverenja da uživaju u luksuzu.

Međutim, postoje stroga pravila koja deca Kim Kardašijan i Kanjea Vesta moraju da poštuju.

Budući da je Kim odrasla pod strogim pravilima majke, Kris Džener, te da im je ona uvek birala odeću, starleta je rešila da ima potpuno drugačiji pristup, te je svojoj deci omogućila da sami biraju odeću za sebe. Ovo pravilo se posebno odnosi kada su neki važni događaji u pitanju.

Uprkos silnom bogastvu koje Kim poseduje, njena deca neće imati priliku da isključivo žive samo od toga, te neretko ističe da će sami morati da zarade novac za sebe. Kada su je u jednom intervjuu pitali da li će Nort imati posao kada odraste odgovorila je:

– Da li se šalite sa mnom? Naravno da hoće. Moraće da radi da bi dobila ono što želi – naglasila je starleta.

Kim takođe ima stroga pravila spavanja za svoju decu što znači da svako od njih spava isključivo u svom krevetu i u isto vreme svakoga dana.

Poznato je da je fotografisanje u porodici Kardašijan normalna i nezaobilazna pojava, te tako i deca moraju da budu deo toga. Što se tiče poziranja sa fotografije Kim je veoma važno da njena deca pristaju na to, zato im pred duža snimanja daje slatkiša koliko žele kako bi bila mirna.

Mnogi veruju da deca najpoznatije starlete ne ispuštaju telefone iz ruku, međutim, oni ih čak ni ne poseduju. Kim ih fotografiše samo kada ona proceni da je vreme za to, a takođe izbegava da koristi telefon u njihovom prisustvu, posebno za vreme obroka i igranja.

Nort Vest i Penelopi Disik, ćerka Kortni Kardašijan, već godinama imaju jednu proslavu rođendana, odnosno sve rođendane proslavljaju isti dan.

Što se tiče ishrane Kim se trudi da deca jedu isključvo organsku hranu, ali im ne zabranjuje grickalice već se opredeljuje za zdravije varijante.

Svako dete Kim Kardašijan i Kanjea Vesta ima svoju dadilju koja je konstantno uz dete, ali one ne smeju da se pojavljuju u rijalitiju ove porodice. Kim je donela ovo pravilo kako je javnost ne bi osuđivala jer su deca pod stalnim nadzorom dadilje.

Kako bi zaštitila privatnost dece, svako ko radi sa njima mora da potpiše ekskluzivan ugovor u kome se navodi da ne smeju da pričaju o bilo čemu što se dešava u ovoj porodici. Ovo je jasna mera nakon što je nekadašnja dadilja sestara KardašijaN 2012. godine objavila knjigu u kojoj je otkrila sve što je saznala u njihoj kući dok je radila tamo.

Naravno, ništa bez Kris Džener koja je smislila posebno pravilo, a odnosi se na to kako će je njena unučad oslovljavati. Kao i mnogim ženama, ni njoj se ne dopada da je zovu bakom, te je u skaldu sa tim smislila posebnu reč – „Lovi“(od reči „love“ što znači ljubav).

Kim je, poput Kortni Kardašijan, zabranila svima da pred njenom decom koriste reč „debeo“. Više puta je istakla kako želi da njena deca imaju samopouzdanje i budu zadovoljna svojim izgledom.

Izvor: Stil

Potrošio 100.000$ na operacije i više puta zamalo umro – da bi ličio na Kim Kardašijan

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

27 Shares
Share via
Copy link