Lifestyle

Ovom transformacijom posle šminke žene oduševljene, muškarci očajni (VIDEO)

Šminka
Foto: Printskrin/TikTok

Neki ljudi su toliko dobri u šminkanju da se mogu transformisati i  izmeniti lični opis zahvaljujući savršenim potezima četkice.

Jedna od njih je i Jessy Volk, korisnica TikToka koja često objavljuje snimke kako koristi šminku za transformaciju.

U videu koji je prikupio nebrojeno lajkova Jessy se pojavljuje potpuno bez šminke, pokazujući nepravilnosti na licu i raščupanu kosu svezanu u neurednu punđu. Zatim se, dok u pozadini svira Pitbullova pesma “I know you want me”, transformiše u lepoticu s čistom kožom i istaknutim očima uz jarki ruž na usnama. Kosu je uvila u lagane talase.

@jesthejemini

Replying to @Kendallmarie #SephoraGiveOrKeep #makeuptransformation #trusttheprocess #beforeandafter #transformation #glowup

♬ SUPER FREAKY GIRL X I KNOW YOU WANT ME BY ALTEGO – ALTÉGO

„Snimaš mnogo videa, ali ovo je jedan od najboljih“, „Prelepa si“, „Pokaži nam kako si to uradila“, „Opsednuta sam tvojim videima“,neki su od pozitivnih komentara koje je dobila TikTokerka ali su muške reakcije uglavnom bile negativne pa jedan piše:

„Pitam se kakav bi mi bio doživljaj nakon jutarnjeg budjenja, ono kad joj doneseš doručak u krevet, a ona bez šminke. Žalosno je da smo danas zaista izloženi tim ženskim prevarama“.

@jesthejemini

Do you think I look good? #doyouthinkilookgoodmrarmstrong #makeuptransformation #glowup #hairrollers #beforeandafter #transformation #transition

♬ original sound – ㅤ

Izvor: Index.hr

Aleksandar baki (87) skinuo maramu, našminkao, ofarbao: Sada je pravi model poput svetske dive (FOTO+VIDEO)

:

24 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap