Magazin Putovanja

„Superdomaćin“ s Krka za 1.000 € dnevno izdaje pećinu i 3 kupatila za vas šestoro (FOTO)

Foto: Printscreen

“Ljudi svašta iznajmljuju” odzvanja kao mantra dok satima skrolujete stranicama najpoznatijih platformi za putovanja, u želji da nađete najbolji smeštaj za preko potreban odmor.

Ako je enterijer baš kakav vama treba, onda je smeštaj na laganih 20 minuta hoda od plaže.

Ako mu je cena pristupačna, zaboravite na romantične zalaske sunce sa sopstvenog balkona, gledaćete u najboljem slučaju u komšijsku vinovu lozu u dvorištu.

Pravi je izazov i potraga za superdomaćinima, prema ocenama gostiju – to su oni koji se izuzetno trude da svima obezbede odličan boravak, jasno.

Jedan oglas za smeštaj na Krku preko Airbnb-a čini se ima sve – i superdomaćina, tri spavaće sobe, tri kreveta, tri kupatila i kapacitet za šest gostiju. Kuhinju, hidromasažnu kadu, televizor, prostor namenjen za rad i još štošta. Pa i pogled na more. I to kakav! Sve za 1.020 dolara po noćenju.

pecina

Jedino su sumnjive fotografije priložene uz oglas. Pomalo i naslov – “Najjedinstveniji prostor u tajnoj pećini staroj 1.000 godina”. Ali možda samo nismo dovoljno avanturisti. Ili je ovaj supedomaćin uploadovao pogrešne fotke.

Kako se vama čini, vredi li para?

Foto: Printscreen

Srpski turista se kune u letovanje u Hrvatskoj, bombarduju nas osmesima i niskim cenama

Sandra Žigić

Lingvistkinja bačena u novinarsku vatru. Zaljubljenica u umetnost, mediteranske gradiće i kulinarstvo. Reči i začine biram pažljivo

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

14 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap