Beograd Vesti

Slikarka (82) izbačena iz svog stana u Beogradu, naredila izvršiteljka sa krivičnom prijavom (VIDEO)

iseljenje
Printscreen Collage

Nakon višečasovne drame ispred stana slikarke Dragane Milisavljević (82), privatna izvršiteljka Mirjana Dimitrijević je uz pomoć policije sprovela zakazano iseljenje.

Dragana je danas bez stvari izbačena iz svog stana u Cvijićevoj 79 u ulaz zgrade, a kako tvrdi, jutros su joj policajci i izvršitelji koji su ušli, rekli da imaju nalog oduzevši joj tom prilikom mobilni telefon, piše N1.

Popisuju i pakuju stvari, nose negde, rekla je Milisavljević novinarima u ulazu zgrade, u kome je bilo šest policajaca, a u dvorištu iza još nekoliko, tako da je novinarima bio onemogućen pristup stanu.

Ona je objasnila da je kupila uknjižen stan, sve je bilo legalno, prodala je porodičnu kuću u Jagodini i poslovni prostor na Novom Beogradu, i sada nema kuda da ode.

Za sve što se dešava ona je optužila ljude koji čine „mrežu otimanja stanova, koja ide do Vrhovnog suda“.

Ispred zgrade u Cvijićevoj 79 bile su dve ekipe hitne pomoći, kao kombi i kamionet-furgon za selidbu, sa radnicima koji su se kasnije udaljili, noseći sa sobom pribor za seljenje i kutije u koje je trebalo da budu upakovane stvari.

Danilo Jovanović iz inicijative „Krov nad glavom“ rekao je za N1 da su policajci i predstavnici izvršiteljske kancelarije Mirjane Dimitrijević došli da izbace na ulicu Draganu Milisavljević, koja ima 82 godine i koja je potpuno uredno kupila, platila i legalizovala svoj stan.

– Policija je došla nenajavljeno, a ne znamo ni da li je Dragana uopšte živa, pošto govorimo o ženi koja ima 82 godine. Važno je napomenuti da sve ovo izvršava kancelarija Mirjane Dimitrijević protiv koje se vodi krivični postupak zbog malverzacija u izvrševnjima – rekao je Jovanović.

Poručuje da se ovde radi o tome da se „potpuno nedužna žena koja je kupila stan izbacije od strane izvršiteljke protiv koje se vodi krivični postupak i advokata Branka Božinovića“.

– Njih dvoje su krivi za ovo brutalno iseljenje – naglasio je Jovanović.

Poznata umetnica je prethodno prodala svu svoju imovinu kako bi sebi kupila stan u Cvijićevoj 79. Ona je insistirala da stan koji kupuje ima uredne papire, međutim na kraju je ipak bila žrtva prevare kojoj su posredovale nadležne službe i ustanove.

Ona je stan kupila uredno preko agencije, ali je čovek od kojeg je kupila stan očigledno bio prevarant koji je falsifikovao papire i tom prilikom oštetio nesrećnu ženu.

U tom lancu prevare krivica je pre svega na strani institucija i notara koji su uredno overili sva dokumenta, ali nažalost posledice snosi isključivo Dragana Milisavljević.

Na licu mesta pojavili su se ljudi iz organizacije “Krov nad glavom” međutim pored raspoređenih policijskih snaga nisu mogli da spreče iseljenje.

U potresnom snimku koji je kružio društvenim mrežama vidi se da je na lice mesta stigla čak i ekipa iz Veterine Beograd sa zadatkom da ženi oduzmu mačku, ali za sada nije poznato da li je osim stana Dragana ostala i bez svog kućnog ljubimca.

Stidi se Srbijo jer svesno ćutiš na postojanje mafije u državnim organima koji svoju pokvarenost, nesposobnost i amaterizam kriju tako što oštećuju sopstvene građane i oduzimaju im imovinu bez imalo savesti i ljudske empatije.

Izvršiteljka čitavu porodicu Vuksanović izbacuje na ulicu iz kuće koja više ne postoji (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • ko koristi lazne papire kao prave treba da nadoknadi stetu. Lako je baviti se nekim poslom kad se sva odgovornost prebacuje na nilukjelinilukmirisali.Tako svaki analfabeta moze da bude notar, sudija, izvrsitelj i ministar. Terati do najvisih medjunarodnih instaci.

  • Jel se sećate kako su iseljavali i potopili Građaninu, a posle svi skoncali vrlo tragično, e posto pravda Božja više nije tako spora sad samo da gledamo sta ce da strefi izvrsiteljku i sve saučesnik uključujući i policiju. Policija zaboravlja da je u službi naroda a ne režima. Postali smo skroz nehumano društvo. Važno da ćemo da budemo domaćini tamo nekoj paradi.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
918 Shares
918 Shares
Share via
Copy link