Moda

Iskoristite novembarski popust u Lisca prodavnicama

Iskoristite Liscinu akciju ZAGRLJAJ PRIRODE koja nudi posebne pogodnosti. U periodu od 19. do 29. novembra, možete kupovati sa 20% popusta!

Popust važi za serije ženskog donjeg veša iz kolekcije Lisca i Cheek by Lisca od pamuka i modala: Aura, Anja, Comfy, Adore, Blink i Happyday.

Moderna mlada žena želi biti sve – zavodnica, elegantna, prirodna i razigrana. Kompanija Lisca mladim damama nudi upravo ovo, svojom novom kolekcijom veša, Cheek. Dominiraju nežne pastelne boje i tonovi breskve i kajsije, koje dopunjuju umirujuće nijanse plave i zelene.

Cheek-by-Lisca-ves-nova-kolekcijaTu su modeli koji su prirodni i udobni za svaki dan. Takođe u kolekciji su i drski modeli, potpuno providni, sa push up grudnjacima bez žice, i zanimljivim detaljima na leđnoj strani grudnjaka. Moderni modeli su inspirativni, održavaju mladalačku razigranost, a opet koketiraju sa romantikom i zavode čipkom. Osim veša, u Lisci možete kupiti pamučne majice i pidžame, kao i wellsoft džemperke.

Cheek-by-Lisca-pidzamaLisca prodavnicu možete pronaći u Big tržnom centru ili na Bulevaru oslobođenja i u Šafarikovoj ulici, a ako više volite da kupujete iz udobnosti svoje fotelje, tu je onlajn prodavnica koja je u Srbiji aktivna od 2012. godine.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link