Magazin

Snimak siromašne devojčice koja jede ljutu papriku razbesneo je Srbiju, ali ovo je prava istina (VIDEO)

siromasna-devojcica

Društvenim mrežama danima kruži snimak koji je uzburkao javnost, a koji se munjevitom brzinom širi i u domaćim medijima.

Naime, reč je o snimku na kom je prikazana maloletna devojčica koja jede čili papričicu. Njoj od ljutine kreću suze na oči, a osoba koja je postavila snimak na mreže tvrdi da je reč o siromašnoj devojčici koja to jede da bi zaradila novac.

Kako se navodi na nekim stranicama na Fejsbuku, devojčicu zadirkuju turisti koji da bi joj dali nešto novca traže od nje da pojede ljutu papričicu.

💔💔

Nije sramota biti siromašan. Sramota je biti bezdušni bogataš okružen sa siromasima.Kako bi se ismijavaju ovom curicom i dali joj nešto novca, dali su joj da pojede ljutu papriku.Ona je pod velikim bolom ljute paprike ostala jaka. Suze nije mogla da sakrije od tog bola.💔💔

Gepostet von OrizareNews am Montag, 14. September 2020

“Gde će vam duša”, “ljudski šljam je ovo snimao”, “pretužno”, “dno dna”, dabogda u životu doživeli da i njihova deca plaču”, samo su neki od komentara koji su se pojavili na portalima ispod ovog snimka.

Ipak, da li je pozadina baš takva kako se misli?

Iako se na društvenim mrežama i u ponekim medijima tvrdi da je snimak napravio bogataš, pojedini arapski mediji preneli su vest da je to zapravo njen stric i da ono što kruži svetom nema veze sa istinom.

Naime, reč je o njihovom dogovoru, šali, i devojčica je samo želela da odgovori na “čili izazov” koji je ovih dana popularan na mrežama.

Na mrežama se potom pojavio i snimak u kom je zapravo objašnjeno o čemu je reč, te da je snimak napravljen u prisustvu cele porodice i služio je isključivo zabavi.

Pomenuti “čili izazov” je popularan na društvenim mrežama neko vreme i samo je jedan u nizu načina “zabave” na platformama koji sve više preokupljuju našu pažnju. Sličan ovom bio je i “cimet izazov”, koji je bio i izuzetno opasan.

Ovako danas izgleda dečak kojeg je pre 4 godine od sigurne smrti spasila danska humanitarka (FOTO)

Izvor: Telegraf

PARTNERI SAJTA


164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link