Magazin

Tiktokerka iz Srbije podelila iskustva sa Hvara: „Odlična destinacija da proveriš koliko si siromašan“

hvar
Printscreen

Ana Marija Bagdal, ovdašnja influenserka, podelila je utiske s letovanja na Hvaru poručivši da je ovo hrvatsko ostrvo odlična destinacija da „proveriš koliko si siromašan“.

Cene na primorju u susednoj Hrvatskoj su posebno popularna tema poslednjih dana, a još jedna u nizu koja se osvrnula na uslugu u susedstvu jeste Bagdal koju na društvenim mrežama prepoznaju pod nadimkom „džokerova žena“.

Ona je na svom TikTok profilu podelila snimak u kom je govorila o svojim iskustvima s Hvara.

Video je započela porukom da „ako nisi siguran koliko si siromašan, ovo hrvatsko ostrvo je odlična destinacija da to proveriš“.

„Dakle, ako misliš da si bogat, da imaš normalnu platu, da imaš natprosečnu platu, dovoljno je da dođeš na Hvar da uvidiš da si sirotinja. Doslovno si siromašan“, poručila je.

Ispričala je kako je posmatrala grupicu mladića koji su naručili dve flaše vina, „degustiraju nešto, jedu grilovane hobotnice, tuna stekove“.

„Ja kao, druže, moram da dignem kredit za džin tonik“, navela je, a u komentarima ispod snimka mnogi su se složili da je Hvar mnogima nedostižna destinacija uprkos iznadprosečnim primanjima.

Ranije je na snimcima otkrila da je odmor u hotelu s punim pansionom za 565 evra, kao i da večera za dvoje u proseku košta 70-80 evra, cene koktela od 9 evra, a ture brodom počev od 90 evra.

@dzokerova_zena #novosadistkinja #fyp #foryou #letovanje #bogatiljudi #hvar #leto2023 ♬ original sound – Veseli plamičak 💥

Izvor: Klix.ba

O jednom plemenitom događaju uoči pravoslavnog Božića na Hvaru 1969. i danas se priča

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link