Magazin Svet

Dobili preko 41 milion € na lutriji, a kada su hteli da podignu novac, dočekao ih je leden tuš – razlog je bizaran

džekpot lutrija velika britanija
Foto: ITV

Kad je neko rođen pod nesrećnom zvezdom, ponekad mu ni dobra sudbina ne može pomoći. U to se iz prve ruke uverila jedna siromašna porodica iz Velike Britanije, kojoj su se snovi srušili nakon što su pokušali da pokupe neverovatan džekpot, koji su osvojili na lutriji. Razlog je u najmanju ruku – bizaran.

Dobitnici lutrije, koji su otkrili da su osvojili neverovatnih 35 miliona funti (preko 41 milion evra), završili su praznih džepova, baš kao i pre nego što su kupili svoj tiket vredan 2 funte.

Kada su Edvina i Dejvid Najlan igrali loto, 23. decembra 2015. godine, nisu ni zamislili da će pogoditi svih šest dobitnih brojeva u aplikaciji “Lottomobile”.

Siromašna porodica Najlan je pomislila da su ih zvezde konačno pogledale, kada su shvatili da je svaki od njihovih šest brojeva (01 – 02 – 04 – 19 – 28 i 41) dobitni, donevši im neverovatnih 35.410.034 funti, piše Mirror, a prenosi Večernji list.

Međutim, njihovi snovi su se u potpunosti srušili, nakon što su pokušali da podignu džekpot, a sve zbog bankovnog računa, koji je bio potuno prazan!

– Kada su se pojavili brojevi, delovalo je kao da smo pogodili svih šest i osvojili džekpot, ali kada sam proverila, nije bilo ništa. Pozvala sam korisničku podršku i osoba sa kojom sam razgovarala, rekla je da može da vidi iz njihove evidencije da smo nameravali da kupimo te brojeve.

Međutim, kupovina nije realizovana, jer smo imali samo 60 penija na našem računu – izjavila je nesrećna Edvina, iz Flitvuda u Lankaširu tom prilikom.

Izvor: Večernji list

Osvojio milion dolara na lutriji nakon što mu je “padobranac” zauzeo mesto u redu (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link