Magazin

Sin Majkla Džordana (32) i bivša žena Skotija Pipena (48) planiraju dete i ne mare za negativne komentare

larsa-pipen
Foto: Instagram/larsapipen

Veza Larse Pipen, bivše supruge NBA asa Skotija Pipena i Markusa Džordana, sina čuvene NBA legende Majkla Džordana medijska je atrakcija u Americi.

Njih dvoje već godinu dana ne silaze sa naslovnica raznih tabloida u SAD. Iako ih deli velika razlika u godinama, oboje, i Larsa Pipen i Markus Džordan tvrde da ljubav nema granice, prenosi Kurir.

Srećni par je odlučio da uskoro dobiju bebu. Prema navodima portala „Media Take Out“ Larsa i Markus posetili su lekara i centar za neplodnost kako bi dobili procene kolike su im šanse da zasnuju porodicu.

Larsa ima 48 godina, ali prema nepotvrđenim informacijama ima još dovoljno jajnih ćelija da bi imala uspešnu trudnoću. Markus je od nje mlađi 16 godina i ima 32 leta.

Larsa i Markus su prvi put dospeli na naslovne strane kada su primećeni zajedno prošle godine. Tada su negirali vezu i mnogi su pretpostavili da je to previše ludo da bi bilo istinito.

Međutim, kasnije su odlučili da više ne skrivaju svoju vezu. Često izlaze u javnost zajedno, a objavljuju i fotografije na društvenim mrežama.

Dobili su ponudu i da budu zvezde rijaliti programa koji bi pratio njihov život, samim tim i moguću trudnoću i rođenje deteta.

Majkl Džordan i Skoti Pipen nisu komentarisali ovu vezu, a Larsa je jednom na opasku u TV programu, kako njen bivši muž gleda na njenu novu ljubav, rekla:

– Ne mogu da objasnim kako se neko drugi oseća. Kako se Skoti oseća… On ima pravo da se oseća kako hoće. Mene lično nije baš briga za druge ljude… Srećna sam. Markus i ja se slažemo.

Skoti i Larsa Pipen ne žive zajedno od 2016. godine, zvanično su se razveli 2021. Iz braka imaju dvoje dece, sina Džastina i ćerku Sofiju.

Pre veze s Larsom, Skoti ima još petoro dece.

Džordan je Pipenu“oteo“ slavu i novac, a sada mu je Majklov „mali“ maznuo ženu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
Share via
Copy link