Magazin

Džordan je Pipenu ‘oteo’ slavu i novac, a sada mu je Majklov ‘mali’ maznuo ženu

basket
Foto: Shutterstock (4)

Tokom devedesetih u Čikagu činili su neverovatan bekovski tandem ispisavši istoriju košarke, ali su im se životni putevi ovih dana ukrstili nekim sasvim drugim povodom.

Nakon uspešnog serijala „The Last Dance“, čini se da se gomila materijal za nastavak priče, ovoga puta sa elementima latinoameričkih sapunica.

Svet je obišla vest da su sin Majkla Džordana, Markus Džordan, i bivša supruga NBA legende Skotija Pipena i zvezda rijalitija „Real Housewives of Miami“, Larsa Pipen, u vezi već nekih mesec dana.

Kako navode izvori za TMZ Sports, njih dvoje deluju vrlo zaljubljeno i provode puno vremena zajedno u Majamiju.

48-godišnja bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan, koju nazivaju i kraljicom skandala i 31-godišnji Markus tako su ovog vikenda uživali u Saut Biču, a iako je Larsa prethodno insistirala na tome da su samo prijatelji, na plaži su izgledali kao par dok ju je on grlio naočigled svih.

Svedoci tvrde i da su se mazili u hladu pod suncobranom, a u jednom je trenutku pao i sočni poljubac. TMZ Sports je takođe ranije pisao kako je lepotica viđena da ljubi Markusa po vratu tokom jednog izlaska u Njujorku.

larsa
Foto: Profimedia

Njih su dvoje prvi put viđeni zajedno u Majamiju na nečemu što je izgledalo kao dupli dejt u japanskom restoranu. Tada su izjavili da su samo prijatelji koji se druže s ljudima iz istih društvenih krugova.

Izvori bliski Page Sixu, sada su ih videli kako se zajedno zabavljaju do ranih jutarnjih sati u noćnom klubu Majamiju.

– Iako nisu pravili spektakl oko toga što su zajedno, sigurno se moglo reći da su bliski – rekao je izvor.

Drugi izvor rekao je za Page Six da ih je video kako zajedno napuštaju klub u ranim jutarnjim satima.

Izvor: B92.net

Klinci čekali svog NBA idola, pa naleteli na nervoznog Džordana: Spuštaj to sr*nje (VIDEO)

38 Shares
Share via
Copy link