Magazin

“Frajeru”, to se ne radi tako: Lik ostavio devojku na sastanku bez pozdrava pa se “hrabro” javio na Tiktoku

reno paceko
Printscreen/TikTok

Reno Pačeko je na TikToku ispričao kao je otišao na sastanak sa Amerikankom Kimberli, a onda kada je konobar došao da uzme porudžbinu, Francuz je shvatio kako njegova devojka ne jede gluten i ne pije alkohol.

To je bilo dovoljno da se on izbezumi i da ode sa sastanka bez objašnjenja.

Ali, iako nesrećnoj devojci nije rekao razlog svog odlaska, to je podelio sa pratiocima na TikToku gde je rekao:

– Stižem u restoran, prvo – ona se zove Kimberli, nije moje omiljeno ime, ali dobro – lepa je. Sedamo, uzimamo jelovnik, a ona me pogleda u oči i kaže mi da ne jede gluten. Ti ne jedeš gluten, ali kako možeš da ne jedeš gluten? Gluten je moj život, Kimberli, gluten je kroasan, gluten je baget, kako možeš da ne jedeš gluten? Tako da sam bio zbunjen, neću da lažem – rekao je ovaj zgodni mladić.

Da bi ublažio svoj šok i “malo se opustio”, Reno je naručio čašu vina, ali se dodatno šokirao kada je Kimberli istakla da ne pije alkohol.

– Kako možeš da ne piješ alkohol, Kimberli? Alkohol je radost… pa izvini, žao mi je što sam otišao i izašao iz restorana bez pozdrava. Nisam mogao da ostanem tamo, žao mi je, ali ne mogu da imam vezu sa nekim ko ne jede gluten i ne pije vino. Žao mi je, Kimberli – poručio je mladi Francuz.

Njegov video je pogledalo 16 hiljda ljudi, a komentari su oprečni i kreću se od onih koji ga podržavaju, do onih koji smatraju da je preterano reagovao.

Inače, Kalifornija (mesto gde trenutno živi Reno i gde je išao na sastanak) je poznata po izuzetno zdravim navikama njenih stanovnika. Pošto tu mahom žive glumci koji izuzetno paze na svoj izgled, restorani nude sve vrste niskokalorične i izuzetno zdrave hrane.

Ali to nije toliko popularno i u Francuskoj odakle dolazi zanosi Reno.

Programer sa likom deteta, visok samo 106 cm, postao porno zvezda koja razbija sve predrasude (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
82 Shares
Share via
Copy link