Lifestyle

Anastasija sama sebi ubrizgava filere i uverava nas da je momci obožavaju (FOTO)

Ukrajinka Anastasija Pokrešuk priznaje da obožava filere, u tolikoj meri da ih sama sebi ubrizgava. Njen atipičan izgled ne nailazi na odobravanje kod svih, ali Anastasija priča da joj je jedino bitno njeno sopstveno mišljenje i da nikada nije zažalila zbog svojih odluka, piše LADBible.

Takođe je otkrila i da dobija mnogo više pažnje muškaraca sada, kada ovako izgleda, a sigurna je kako je to zbog samopouzdanja koje je došlo s filerima.

“Moja mama misli da je suludo, ali ne može puno da utiče na mene. Ne žalim, nikada nisam požalila i srećna sam sa svojim licem.”

Ova 31-godišnjakinja rekla je kako je mrzela sve vezano uz sebe.

“Glas, pojava, svega me bilo sramota. Bio je ovo težak proces. Mislim da sam pre bila ružna, dok moja mama misli da sam pre bila prirodno lepa, a da sam sada egzotična. Prijatelji kažu da sada izgledam bolje jer sam pre izgledala kao miš, tako su me zvali.”

Razume da ljudima njeno lice izgleda čudno, ali ne obazire se. “Filere sama stavljam, osim u obraze i u druge delove lica.”

View this post on Instagram

Ну шо?🤩🤩🤩

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

Doktor Aleks Karidis upozorio je Anastasiju da je samostalno ubrizgavanje filera jako opasno.

“Postoji razlog zašto to rade stručnjaci, ima mnogo koraka koje mora odraditi neko ko zna šta radi. Potrebno je znanje i iskustvo.”

View this post on Instagram

ДО ПОНЕДЕЛЬНИКА😘

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

Budi svoje grudi, svoj nosić, svoja guza, najtanji struk, devojka od 1.000 lajkova, jer onda vrediš!

OGLAS

PARTNERI SAJTA


320 Shares
320 Shares
Share via
Copy link