Magazin Srbija

Dosad neviđen snimak incidenta u Šapcu koji razotkriva sve režimske laži

sabac bager

Vikend za nama obeležili su masovni protesti i blokade saobraćaja širom Srbije. Najšokantnije scene viđene su u Šapcu, kada su dva člana Srpske napredne stranke bagerom pokušali da prođu kroz grupu demonstranata. Iza njih je išla grupa huligana i nasilnika sa letvama i čekićima.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata, ali i strah da neko može biti povređen.

Nakon toga se Dragan Milovanović Crni popeo na mašinu i fizički zaustavio naprednjake u njihovoj nameri da sa bagerom uđu u okupljenu masu. Na taj način je spasao građane od potencijalnih povreda.

Predsednik Vučić, premijerka Brnabić, specijalne emisije na režimskim televizijama, svi su se poslednjih dana silno upinjali da amnestiraju “poštene” bageriste, a narod okupljen na blokadi predstave kao fašiste i teroriste.

Prvo je Aleksandar Vučić relativizovao nasilje, govoreći da je “bagerista mogao da prođe čim je želeo”, da bi njegovim stopama krenula i Ana Brnabić, koja svakom izjavom tone sve dublje.

Pokret ‘Ekološki ustanak’ danas (30. novembar) je objavio potpuno nov snimak incidenta u Šapcu, prvi gde se bez prekida vidi ceo haos sa bagerom, do sada neobjavljivan.

Vučić u subotu planira da šeta Srbijom, a Ćuta ga zove na Gazelu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.1K Shares
2.1K Shares
Share via
Copy link