Novi Sad Vesti

Novi Sad pred kolapsom: Jedna od najprometnijih ulica zatvara se do oktobra

saobracaj guzva
Foto: ilustracija

Deo Partizanske ulice u Novom Sadu biće zatvoren za saobraćaj od sutra (11. maj) do 17. oktobra 2022. godine.

Novosađani su već bili suočeni sa sličnim kolapsom, kada je Kisačka ulica bila zatvorena od septembra 2021, pa sve do marta ove godine. Sličan scenario da se naslutiti i sa Partizanskom ulicom, imajući u vidu da je, uz pomenutu Kisačku, jedna od prometnijih u gradu.

Pre potpune zabrane saobraćaja određena je privremena izmena, pa se 9. i 10. maja u delu Partizanske vozilo jednom saobraćajnom trakom za svaki smer, uz ograničenje brzine.

Od srede, 11. maja, na snagu će stupiti odluka o potpunoj obustavi saobraćaja u delu Partizanske, u zoni nadvožnjaka, odnosno u delu od raskrsnice Partizanska-Rumenačka-Kornelija Stankovića.

Saobraćaj se preusmerava preko Rumenačke ulice, Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice.

Razlog zbog se saobraćaj obustavlja jeste rekonstrukcija nadvožnjaka u Partizanskoj ulici, u sklopu planiranih radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Beograd-Subotica-Kelebija.

Zabrana će trajati do 17. oktobra 2022. godine.

Zabrana saobraćaja podrazumeva i izmene u saobraćanju autobusa Gradskog saobraćajnog prevoza. Biće promenjene trase linija 10, 42 NK i 55 NK, a izmena će trajati sve do kraja radova, 17. oktobra, piše 021.rs.

Beogradski fantom autom između kafića i zgrade, dok se nije isprečila žardinjera

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

54 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap