Magazin

Vučić u subotu planira da šeta Srbijom, a Ćuta ga zove na Gazelu

cuta i vucic

Aleksandar Jovanović Ćuta, aktivista i lider Ekološkog pokreta, poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da u subotu dođe na most „Gazela“, gde je najavljena nova blokada saobraćaja.

Ćutin poziv Vučiću je reakcija na predsednikovu izjavu za medije da će u subotu, kada su najavljene nove blokade puteva, iću u šetnju Srbijom.

– Mora da me nauče da snimam mobilnim telefonom. Šetaću po Srbiji da ih slikam i da vidim ko su ljudi koji maltretiraju građane i da pitam što ih maltretiraju. Ima da se pojavim na bar pet tačaka – najavio je Vučić.

Aleksandar Jovanović Ćuta ga poziva da dođe na mesto gde će on biti.

– Neka dođe i neka ponese fotoaparat, ako ne zna da koristi mobilni. Neka povede fotografa da me slika. Ja ću biti na Gazeli i mirno ću da stanem svojim kolima i da zaustavim saobraćaj. Neću nikog da maltretiram i bijem kao što su oni tukli nas. Pozivam sve građane koji su uznemireni zato što su on i njegovi robovi nameračili da otimaju našu dedovinu. Ima rok do petka da povuče zakon o eksproprijaciji i zakon o referendumu koji je potpisao, a ne zna da ga je potpisao. Srbija neće mirno gledati to, nego će mirno izaći i blokirati sve puteve dok se ne ispune naši zahtevi – naveo je Jovanović u izjavi za Danas.

On pita Vučića da li je potpisao zakon o referendumu ili nije.

– Jesi li ti uopšte Aleksandar Vučić? Da li Aleksandar Vučić ima dvojnika. Ubeđen sam da da. Jednog koji kaže da je potpisao zakon i drugi koji kaže da nije – pita se Jovanović.

Vučić se konsultovao sa pravnicima, “čini mu se” da će potpisati Zakon o eksproprijaciji

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

4.8K Shares
4.8K Shares
Share via
Copy link