Lifestyle

Ruže u kutiji u Novom Sadu: najbolji poklon za zaljubljene

Ruže u kutiji su već duže vreme hit na Instagramu, a možete ih nabaviti i u Novom Sadu. Novosađanke Marina Isakov i Mina Rajačić su se postarale da ovaj svetski trend bude dostupan i u našem gradu.

novi-sad-ruze-u-kutiji

 

Brend ovih sestara „Flower Market“ je za samo godinu dana postao prepoznatljiv. Kažu da su im omiljeni trenuci pored popunjavanja kutija sa ružama, kada ljudi preuzimaju naručene kutije. Imali su slučajeve da im se rasplaču, pa čak i da ih iskreno zagrle od sreće prilikom dostave. Najlepši osećaj je usrećiti druge, a pri tome raditi ono što najviše voliš.

– Već dugi niz godina smo u svetu cvećarstva. Kako je ovo postao hit u svetu i na Internet mrežama tako smo i mi želele da ubacimo novitete u naš posao i podelimo ga sa ljudima sa našeg područja. Ruže uzimamo uvozne iz Holandije, a kutije kupujemo sa domaćeg tržišta – kažu one.

ruze-u-kutiji-cena

 

Ovo je odličan predlog za poklon dragoj osobi mogu biti baš ruže u kutiji kojima je lepša polovina oduševljena.

,,Bolje ruže na stolu nego dijamanti oko vrata“, kažu one.

Marina i Mina rade isključivo online, putem njihove Facebook stranice i Instagram profila. Postoje više veličina kutija sa različitim brojem ruža, a cene se kreću od 2.000 dinara pa naviše.

Njihov glavni pečat jesu porukice koje mogu biti po vašoj želji ili po njihovom izboru shodno prigodi.

ruze-u-kutiji-dostava

 

„Prvih dana Bog je stvorio ženu, a zbog njenog zadovoljstva ružu“, pisao je Viktor Igo.

– U poslu smo nas dve, i nemamo posebne podele i zaduženja. Uglavnom sve radimo zajedno i uživamo u tome, kao i druženju dok pravimo i osmišljavamo nove ideje. Smatramo da je za uspeh pre svega potrebna ljubav prema tome što radite pa se time i mi vodimo – kažu ove sestre.

Ako želite da obradujete voljenu osobu na romantičan i autentičan način, poručite ruže u kutiji.

Više o kutku u kojem možete pronaći poklon za lepšu polovinu

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Pre ovih devojaka su vec dve kompanije stvarno dovele u Novi Sad ove aramzmane i razradile posao, dok su one samo iskopirale i ukrale malo od jednih a malo od drugih…Tako da nemojte pisati da su one „dovele“ ovo u Novi Sad!!!

738 Shares
738 Shares
Share via
Copy link