Lifestyle

Ideje za Dan zaljubljenih 2024: Bukvalno od 0 dinara do koliko god!

dan zaljubljenih pokloni

Dan zaljubljenih se bliži, 14. februar je iza ugla i već je vreme da razmišljate o poklonima i kako iznenaditi osobu kojoj želite iskazati ljubav. S obzirom da Dan zaljubljenih dolazi svake godine, nije lako iznova smišljati na koji način to učiniti.

Stoga smo pripremili nekoliko ideja koje vam mogu biti od koristi.

Iznenađenja koja ne zahtevaju novac

Za nju

Razlozi zašto te volim

Devojke vole nežnost i pažnju, dok su momci često škrti na rečima. Zamislite samo koliko bi se obradovala da joj u jednu kutijcu ili bočicu spakujete papiriće na kojima piše zbog čega je voljena? Ne zahteva novac, ali zahteva malo truda, koji neće proći nezapaženo.

Pripremite njeno omiljeno jelo – kako god da ispadne, biće odlično jer je od Vas

Ako spremite njenu omiljenu hranu, znaće da ste je stavili ispred sebe i potrudili se da realizujete “nemoguću misiju”. Čak i ako je hrana slana, njoj će biti slatko. 😊

Ukoliko ste u mogućnosti, odvedite je na mesto gde ste se prvi put sreli

Odvedite je na mesto gde je sve počelo, i recite joj da ste zaljubljeni kao prvog dana. Ovo će ostaviti još jači utisak ako ste dugo zajedno, jer ćete joj staviti do znanja da je ona osoba u koju se konstantno zaljubljujete.

Za njega

“Otvori me kada”

Sve što Vam je potrebno za ovo iznenađenje jesu papir i olovka. Napišite na papiriće poruke koje biste poručili partneru u određenim prilikama, npr. kada je srećan ili tužan, kada ima težak dan, kada ga nešto boli i dr. Možete napisati šta god Vam padne na pamet, a te poruke će mu ulepšati svaki trenutak na koji ste mislili.

Snimite listu muzike koja Vas podseća na njega

Muzika je magija koja budi emocije i seća na trenutke kojih se ne bi setili ni da se trudimo. Napravite listu pesama koje će voljenoj osobi probuditi sećanje na lepe momente koje ste proveli zajedno.

Sredite se najbolje što znate, i “poklonite” mu sebe

Obucite ono što Vam najbolje stoji, namestite svoju omiljenu frizuru i recite mu kako ste sve to uradile za njega. Ko bi poželeo lepši poklon?

Iznenađenja koja zahtevaju minimalno novca

Za nju

Greb karta sveta

Ovim jednostavnim poklonom motivisaćete je da poželi svako mesto da “ogrebe”, a cilj je da to uradite zajedno.

Vaučer u omiljenoj drogeriji

Devojke obožavaju kozmetiku! Ako birate sami, možete pogrešiti, ali ukoliko joj poklonite vaučer, ona će sigurno naći pravi proizvod za sebe!

Karte za bioskop/pozorište

Filmovi i predstave uvek su in, pa ako je vaša devojka ljubitelj ovog sadržaja, ne možete pogrešiti!

Za njega

Mapa posebne lokacije

Uramite mapu lokacije na kojoj ste se sreli. Ovaj poklon možete ukrasiti, ili dodati poruku vezanu za to mesto/događaj.

Figurica omiljenog junaka

Svaki muškarac ima junaka koji mu je posebno drag, bilo iz stripa, igrice ili filma.

Bokserice

Bilo kog muškarca da pitate – donjeg veša nikad dosta! Kako poklon ne bi bio “običan”, odvojite malo vremena i pronađite veš zanimljivog dezena.

Iznenađenja koja zahtevaju novac

Za nju

Uplatite putovanje

Bilo da je u pitanju vikend ili ceo odmor, putovanje je odličan način da obradujete voljenu osobu. Nemojte joj reći gde putujete – samo krenite!

Aparati za kosu

Lep izgled kose zauzima visoko mesto na listi ženskih prioriteta. Posebno sada, kada je korona na sceni, posedovanje aparata za stilizovanje kose je neprocenjivo. Zato, ako planirate da potrošite neku svotu novca, poklonite joj dobru presu ili stajler za kosu.

Prsten

Dan zaljubljenih zrači ljubavlju svuda oko sebe, tako da je to idealan trenutak da zagazite korak više sa svojom partnerkom. Prsten će je sigurno iznenaditi.

Za njega

Oprema za računar

Ako je muškarcima do nečega stalo – to je do kompjuterske opreme! Ovo može biti skupa investicija, ali sreća koju će prouzrokovati je neprocenjiva.

Bade mantil

Ovaj poklon ne mora biti skup, ali svakako je nešto što muškarcu treba a teško da će otići sam da kupi. Više neće drhtati nakon tuširanja

Sat

Satovi su uvek u modi, i nikada ih nije dosta. Bez obzira da li Vaš partner već poseduje ovaj detalj, možete izabrati model koji će ići savršeno uz kombinacije uz koje onaj koji poseduje ne ide. Savet plus: na poleđini sata ugravirajte važan datum ili svoju poruku.

Originalni i zanimljivi pokloni za svaku priliku – za nju i za njega

Čitajte Luftiku na Google vestima

Kristina Bondžulić

Poetičan diskutant. Disciplinuje misli pisanjem

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.1K Shares
3.1K Shares
Share via
Copy link