Magazin Novi Sad

Gospođa Roza 2 decenije čisti centar Novog Sada, gest jednog frizera usrećio je Šiškicu i izazvao oduševljenje svih

teta roza
Printscreen

Novosađani su iznenadili teta Rozu, radnicu Gradske čistoće i diskretnu heroinu, koja  punih 17 godina brine o njihovom gradu. Roza od 2004. godine vodi računa o centru Novog Sada, o čistoći njegovih ulica i time tiho, gotovo neprimetno brine o higijeni svojih sugrađana.

Da taj njen skoro dvodecenijski trud ne prođe neprimetno, potrudili su se isti ti sugrađani koji su uočili šta je Roza godinama činila za njih, te su iznašli jedan skroman, ali gest pun pažnje da svoju zahvalnost pokažu čuvaru blisatvosti Novog Sada.

Izvukli su je sa posla i priredili joj iznenađenje koje će pamtiti do kraja svog radnog veka. Vlasnici jednog frizerskog salona odlučili su da Rozi podare profesionalni tretman, novu frizuru sa starim stajlingom. Njen nadimak Šiškica nije promenjen ni nakon završenog šišanja i šminkanja, samo je Roza dobila novi sjaj.

 

Novosađani priredili iznenađenje teti iz Gradske čistoće i oduševili svet! 🙂 🤗🌹🔝🔝🔝

Zove se Roza i brine o centru Novog Sada od 2004. godine. Od milja zovemo je Šiškica. Roza-Šiškica je mama troje dece i baka petoro unučadi. Roza mnogo pruža našem gradu, i pomislili smo: hajde da i mi njoj pružimo nešto, nešto u našem maniru! Izvukli smo je na par sati s posla, i mnogo smo se lepo družili.
I najveće HVALA Rozi, od ekipe iz ulice Mite Ružića. 🙂 🤗🌹🔝🔝🔝

Posted by ‘ Pazi šta želiš! Možda ti se i ostvari… 😉 ‘ on Monday, September 27, 2021

Radnici salona potrudili su se da Rozika oseti malo raskoši, da se opusti i uživa, a ona je nekoliko puta izustila jedno sasvim skromno, stidljivo i ljudsko HVALA. Onu reč koju tako retko koristimo, koje smo počeli gotovo da se stidimo, a koja zapravo svima nama tako mnogo znači.

Hvala Novosađanima velikog srca, a hvala i Rozi što brine o našem Novom Sadu i što nam pokazuje koliko malo treba da bi se bio dobar čovek. Nikada iz mode neće izaći da se dobro dobrim vraća. Hvala Šiškice.

Piroćanci su škrti na parama, u Vranje nema laganje, a kakvi su Novosađani?

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
285 Shares
285 Shares
Share via
Copy link