Horoskop Ljubavni horoskop

Ribe su najveći emotivci Zodijaka, padaju na romantiku i preziru avanture

brak-prevara-devojkaa

Ribama su najemotvniji znak Zodijaka kojem možete bezuslovno da verujete. One znaju da čuvaju tajne, a najviše ih privlače sentimentalne osobe.Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari.

Ne vole kratke veze

Ako želite nezaboravan i čudesan prvi susret koji traje do dugo u noć, Ribe su vaš idealan partner. One ne vole kratke veze, a još manje avanturu za jednu noć, piše Superžena.

Ribe su osetljive, maštovite (vredi i za spavaću sobu) i mistične. Zbog svoje neverovatne intuicije znaće u svakom trenutku kako se osećate i učiniće sve da vas vide nasmejane.

S Ribama je lako biti prijatelj, verne su i saosećajne.

Sa kim se najbolje slažu u ljubavi?

Ribe – oboje žele isto u ljubavi.

Škorpija i Rak – vodeni znakovi su empatični, odani i strastveni. Oni se odlično razumeju, saosećaju međusobno na sasvim drugom nivou pa se vrlo blisko povežu.

Devica – ima jako veliki uticaj na Ribe. Ova dva znaka su pravi dokaz da se suprotnosti zaista privlače.

Kako sa sigurnošću možete da znate da li se sviđate Ribama?

Ribe su izrazito empatične, njihova misija je da pomažu drugima, ali vole i psihički jake, samouverene osobe na koje mogu da se ugledaju.

Znaćete da ste se svideli osobi u znaku Ribe kad vam to budu pokazali nekim romantičnim gestom. Gledaće vas sramežljivo, crveneće u vašoj blizini, ili će vam udeliti kompliment.

Kako osvojiti njihovo srce?

Idite s Ribom u vodu. Ribe su sirene zodijaka i u svom prirodnom okruženju otkriće vam sve svoje čari i tajne. Odvedite vašu Ribu u neki bar na plaži, riblji restoran ili na bazen, uživaće, a i vi s njom.

Pišite im slatke poruke, Ribe vole nežnost i romantiku. Poverite im svoje strahove i tajne. Trudite se da ih nasmejete, budite romantični, Ribe uživaju u tome, a ponekad vole malo i da reskiraju.

Najpoznatija vidovnjakinja svih vremena o tome zašto su Ovnovi, Lavovi i Ribe zaista posebni

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

147 Shares
147 Shares
Share via
Copy link