Horoskop Horoskopski znakovi

Najpoznatija vidovnjakinja svih vremena o tome zašto su Ovnovi, Lavovi i Ribe zaista posebni

dzuna davitasvili

Džuna Davitašvili je bila najpopularnija vidovnjakinja svih vremena. U SSSR-u su je zvali fenomenom. Često se bavila i isceljenjem pa je stoga lečila poznate ljude.

Ono što o Džuni najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu da osvoje ceo svet, piše portal Stil.

Evo o kojim horoskopskim znacima je reč:

Ovan

Život Ovna je poput rolokoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun verovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha.

Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene – uvek je interesanstno.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije smao spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zan da čeka. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre. Džun je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna – to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.

Ribe

Džun je verovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da deluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet – to je veština koju Ribe efikasno koriste.

Device, Bikovi i Jarčevi biće najveći miljenici planeta ove jeseni

PARTNERI SAJTA


3.6K Shares
3.6K Shares
Share via
Copy link