Magazin

Razvojni put Jovane Jeremić, od lokalne voditeljke iz Ljiga do kraljice krindža

jovana-jeremic-krindz

Jovana Jeremić defininitivno je jedna od najpopularnijih TV lica u Srbiji. O načinima na koji je stekla tu popularnost, možemo diskutovati, ali jedno je sigurno – Jovana nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Nekada voditeljka televizije Hepi, a danas voditeljka jutarnjeg na televiziji Pink, sebe naziva i kraljicom šera i ponosno ističe da vodi najgledaniji program u Srbiji.

Sve što ona uradi postaje viralno – ali to nije uvek dobra stvar. Reakcije su često negativne, a ljudi navode da iako ova voditeljka definitivno ima smisla za šoubiznis, ona je promašila profesiju, jer njeno ponašanje, kažu, sramoti ono što bi trebalo da bude novinarska profesija.

Ima i onih koji je s druge strane zaista obožavaju i kažu da im je simpatična i zabavna.

Valjala se po podu uz Konstraktinu hit pesmu

Voditeljka jutarnjeg programa je uz Konstraktinu hit pesmu „In Corpore Sano“ krenula da se valja po podu studija Pink televizije.

Kamera ju je, uživo u programu, snimala iz više uglova, a ona je mlatila nogama, okretala se levo – desno i pevušila stihove pesme koja će nas ove godine predstavljati na takmičenju za pesmu Evrovizije.

„Bože zdravlja“, čulo se u pozadini studija.

Izgledala kao vanzemaljac

Svojevremeno je vodeći jutarnji program izgledala kao „vanzemaljac.“

Jovana je obukla zeleni latekst kostim u kojem je bila od glave do pete.

Na Tviteru su se šalili da izgleda bolje od Lejdi Gage.

Oni koji je komentarišu, a nisu fanovi, slažu se u jednom – izgleda i ponaša se jako „krindž.“

Jeremić je rođena 25. oktobra 1990. godine u Gornjem Milanovcu. Odrasla je u susednom Ljigu, u kojem je završila Osnovnu školu „Sava Kerković” i srednju školu, piše Nova.rs.

U Beogradu je završila Pravni fakultet. Potiče iz bogate ugostiteljske porodice koja poseduje restoran.

Četiri godine je vodila tinejdžersku emisiju na lokalnoj televiziji u Ljigu. Nakon završenog fakulteta, sarađivala je sa Sanjom Marinković, gde joj je pomagala oko priloga za emisiju Magazin in.

Učestvovala je na konkursu koji je raspisala Radio-televizija Srbije, gde je kasnije počela da radi.

Kasnije, zbog nezadovoljstva, pozvala je Milomira Marića koji joj je omogućio da volontira na Hepiju. Na početku, vodila je jutarnji program Dobro jutro Srbijo, a od 2016. do 2020. godine vodila je rijaliti-šou Parovi, a kasnije i rijaliti-šou Snajke.

Na istom kanalu, vodila je autorske emisije Vikend šou i Ela ela šou. Od 2019. godine ponovo vodi jutarnji program Dobro jutro Srbijo. U maju 2021. godine, Jeremić daje otkaz na Hepiju.

U avgustu 2021, Jeremićeva je objavila da je prešla na Pink, gde vikendom vodi jutarnji program Novo jutro.

Godine 2015, vodila je konferenciju Socijalističke partije Srbije, nakon čega je postala član stranke. Nakon dve godine, počinje emotivnu vezu sa političarem Vojislavom Miloševićem, za kog se udala iste godine.

Naredne godine je rodila dete. U međuvremenu je izašla iz stranke i izjavila da se neće baviti politikom.

Jovana Jeremić prekinula uključenje iz pozorišta zbog priloga o starleti koja ima nos kao Majkl Džekson

1.9K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap