Magazin

Rambo je ljut na domaće portale, ali ko je trebao da razume razumeo je, a ko ima oči pročitao je

rambo-amadeus

Poznati muzičar Rambo Amadeus pre nekoliko dana dao je opširan intervju za časopis Vreme. Rambo je pretresao mnogobrojne teme koje more srpsko društvo, ali većina domaćih internet portala akcenat je stavila na deo priče o koronavirusu.

Muzičaru se to nije dopalo, pogotovo zbog činjenice da je većina naslova na domaćim portalima bilo istrgnuto iz konteksta. Tim povodom Rambo se preko Fejsbuka obratio javnosti i pojasnio razloge svog nezadovoljstva.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

Nevjerovatno je – jedan isti pasus , jedna ista misao, kad se čita u ozbiljnom časopisu, ima jedno značenje, kad krene da se valja po društvenim mrežama, dobija potpuno drugo, prilično tupo i površno značenje.

Ovi željni klikova sa Nove S i ostalih portala su tekst koji je bio predvidjen da ga pročita nekoliko stotina ljudi koji misle svojom glavom bacili kao koske pred noge gomile koja u svojoj površnosti može sada zaključiti – evo – Reko Rambo da korone nema!

Stvarno ne želim da me iko strpava medju teoretičare zavjere i ljude koji misle da korone nema. Ima je – to bi samo ludak sporio.

Opasno je tekst koji je bio namijenjen samo čitaocima Vremena – tek tako da se valja po mrežama da ga razmatraju i oni kojima za razumijevanje treba ortopedsko pomagalo.

Čuvajte se. Ja sam oprezan.

Najtragičnije je što je onaj pasus sada viralno došao do svakog. A kako ga ko tumači- da li će sada prestati da se čuva i najebati zbog toga? O tome treba da misle ovi s Nove S, i ostalih portala koji su bez pitanja iščupali jednu misao namijenjenu sasvim kritičkom djelu auditorijuma.

Super bi bilo i da se ovo šeruje.

Nevjerovatno je – jedan isti pasus , jedna ista misao, kad se čita u ozbiljnom časopisu, ima jedno značenje, kad krene…

Posted by Rambo Amadeus on Tuesday, 10 November 2020

17 saveta Ramba Amadeusa za izlazak iz beznađa, straha i razočaranosti

Tamara Obradović

Tamara Obradović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Nažalost, žestoko se izlupetao posle odličnog intervjua. Čuj, daje intervju za nekoliko stotina ljudi? Smejurija. Inače to su delili njegovi fanovi kojih ima na hiljade, a on se ovom objavom ispišao na sve njih. Šta je tu dvosmisleno o u tom delu intervjua, da bi bilo opasno za deljenje? Rambo ima momente kada bljesne, ali nekad zna i da lupi. U ovom slučaju, malo ga je spucala sujeta.

306 Shares
306 Shares
Share via
Copy link