Putovanja Vesti

Sabra Travel i Generali osiguranje u okviru putnog osiguranja pokrivaju i koronavirus

zakintos

Agencija Sabra Travel koja posluje sa „Generali osiguranje Srbija” od danas, 10.06.2021.godine, nudi novo putno osiguranje sa uključenim pokrićem za virus COVID-19 za putnike u inostranstvo.

Osiguranje protiv koronavirusa je uključeno u cenu putnog osiguranja, bez dopunskih troškova, a sa Covid pokrićem (dijagnostikovanje, lečenje, smeštaj do povratka, repatriacija…).

Sve informacije o toj novoj, dugo isčekivanoj polisi osiguranja koja obezbedjuje bezbrižno putovanje, bez stresa u slučaju da se ispostavi da su tokom putovanja pozitivni na Covid 19, putnici mogu dobiti u agenciji, prilikom uplate aranžmana.

Novo pokriće za virus COVID-19 uz putno osiguranje neće biti opciono, i za njega se neće plaćati doplata, već je uračunato u cenu osiguranja, i biće pokriveno maksimalnom osiguravajućom sumom po polisi putnog osiguranja.

U sklopu novina za turiste, za klijente Sabra Travel agencije, omogućene su i telekonsultacije sa doktorima, u slučaju potrebe, a sa same destinacije na kojoj se nalaze.

Agencija Sabra Travel će biti na raspolaganju svim potencijalnim putnicima da obezbedi sve informacije i instrukcije za ovakvu vrstu pogodnosti.

Top 5 mesta koja morate doživeti ovog leta u Crnoj Gori, letovanje bez PCR testa uz ličnu kartu

52 Shares
Share via
Copy link