Magazin

Psa vezanog za branik vukao kolima ulicama Bujanovca (UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ)

vuce psa kolima

Pre samo dva dana (26. mart) srpsku javnost je potresao snimak iz jednog niškog restorana na kojem se vidi kako muškarac baca mačku u reku. Novi, jednako potresan snimak iživljavanja nad životinjama nastao je 27. marta u Bujanovcu, na kojem je pas vezan za branik automobila u pokretu.

Snimak je podelila redakcija portala Bujanovačke i izazvao je brojne reakcije građana koji osuđuju postupak vozača. Iz policije je rečeno Južnim vestima da im događaj nije prijavljen, ali da rade na rasvetljavanju.

Snimak psa koji cvili dok ga vuku kolima po asfaltu zabeležen je kod kružnog toka na ulazu u Bujanovac, a nakon što su ga podelile Bujanovačke na svojoj Fejsbuk stranici, podelili su ga i brojni građani.

U komentarima osuđuju što niko nije reagovao, polemišu kako pumpa pored koje je prošao ima video-nadzor, što može dodatno olakšati policiji i tužilaštvu posao, da je lako doći do broja registarske tablice, većina njih reaguju besom i tugom, a pitaju i gde je tada bila policija.

„Čudan je naš narod. Kada bi kuća nekome gorela čovek bi prvo uzeo telefon da snima kako gori, pa posle kad snimi možda pozvao vatrogasce“, jedan je od komentara.

Međutim, redakciji je nakon objavljivanja stiglo i nekoliko anonimnih mejlova u kojima se zahteva da uklone snimak.

„Poštovani, povodom snimka iz Bujanovca. Radi se o porodičnom psu koji je usled selidbe nestao, pas je jutros nađen i usled nedostaka načina za bolji transport u tom momentu nađeno ovako ne baš humano rešenje. Snimak deluje uznemirujuće međutim zaista nije tako, pas je na sigurnom i nije maltretiran niti povređen. Nadam se da postoji mogućnost da se snimak ukloni jer zaista pas nije povređen niti je to bila namera“, piše u jednom mejlu.

Iz vranjske policije kažu da događaj niko nije prijavio, ali da su odmah po saznanju počeli da preduzimaju ono što je u njihovoj nadležnosti.

„O slučaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo po čijem nalogu policija preduzima sve mere i radnje na rasvetljavanju slučaja“, kažu u policiji za Južne vesti.

Snimak koji sledi je vrlo uznemirujuće prirode…

Prali konja u novosadskoj auto perionici, prizor da ne poveruješ

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

80 Shares
Share via
Copy link