Poznati Vesti

Devojku slavnog fudbalera vređali zbog izgleda, a on svim zajedljivcima zapušio usta

deklan rajs i devojka lorin

Ono što poslednjih dana proživljava Lorin Frajer, devojka fudbalera Arsenala Deklana Rajsa, teško je rečima prepričati, a još teže objasniti. Lorin se zbog svog izgleda našla na udaru trolova, koji su je toliko vređali na društvenim mrežama da je devojka odlučila obrisati sve objave s Instagrama.

“On može bolje”, “Kako može biti s njom?”, “Pa gde je ona od njega?”, “Koliku lovu zarađuje, a gle mu devojku”, samo su neki od komentara koji se mogu pronaći na društvenim mrežama kada se spomenu Lorin i Deklan, koji su, inače, zajedno od srednje škole i imaju dete.

 GTres / SplashNews.com)
Foto: GTres / SplashNews.com

Sve je počelo prošle godine na X-u (odnosno Twitteru) kada su neki trolovi počeli pisati da fudbaler ima “niske standarde” i objavljivati fotografije Lorin. Maltretiranje je postalo neizdrživo pa se Lorin potpuno povukla s društvenih mreža. Ostavila je profile aktivne, ali prestala je objavljivati i obrisala sve ranije objave.

Situacija je toliko izmakla kontroli da su i na pres konferencijama Deklanu počeli postavljati pitanja o njegovoj devojci i situaciji u kojoj se našla. On ju je neumorno branio. “Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje”, govorio je tada.

Sad su u njenu obranu stali i mnogi drugi. Ovih dana TikTok i X pretrpani su porukama podrške mladoj majci.

Izvor: Index

Zvezda 90-ih bila slaba na fudbalere, a i oni na nju: “Sa Mihajlovićem je bilo slatko”

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link