Magazin Srbija

Devedesetih nismo imali za igraonice ali smo imali jedni druge

ivan mihailović
Foto: Printskrin/Instagram Ivan Mihailović

Devedesetih nije bilo para rođendane u kafanama i igraonicama. Umesto profesionalnog fotografa, skupe dekoracije i slatkih stolova u popularnim igraonicama i restoranima, rođendani su se slavili tamo gde je najlepše – kod kuće.

Glumac Ivan Mihailović je pre par dana napunio 33. godine i na svom Instagramu podelio sećanje jedan od  rođendana koji je slavio sa roditeljima kao dete.

– Devedesetih nije bilo para za igraonice i animatore. Ali smo rođendane ipak nekako slavili i ništa nam nije falilo. Imali smo rusku salatu. Imali smo prebranac. Imali smo plazma tortu. Imali smo uglavnom samo nas. Tata je animirao i decu i dosadne matorce. Sada i sam kao jedan prvoklasni dosadni matorac, zaključujem da smo zajedno sa decom na rođendanima uglavnom samo na Instagramu, na fotografiji oko skupe rođendanske torte, okupani konfetama, zaliveni viskijem, dok animatorke pokušavaju da izvuku osmehe na licima i nama i deci. Imamo sve, a da li još uvek imamo nas? Možda sam samo jedan nostalgični dosadni matorac, ako jesam zaboravite sve što sam napisao. Hvala svima na lepim čestitkama – napisao je Ivan.

Ima li lepšeg sećanja na detinjstvo?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mihailovic (@ivanmihailovic)

Novac nije zamena za roditeljsku pažnju i ljubav, mislite o tome kada sledeći put strovalite 500 evra ili mnogo više na rođendan u igraonici.

Uz pomoć Fejsbuk grupe spojeni majka i sin sa juga Srbije

Čitajte Luftiku na Google vestima

202 Shares
202 Shares
Share via
Copy link