Novi Sad

Promo žurka i radionica 2Hot4Stage hip-hop festivala

Povodom četvrtog po redu 2Hot4Stage hip-hop festivala koji se ove godine u saradnji sa novosadskim plesnim udruženjem Groove održava u Beogradu od 23. do 25. februara, u Novom Sadu će se održati promo dan 9. februara u Startit Community Bar-u s početkom od 21.30 časova.

Organizatori za to veče predviđaju plesni „sajfer“ sa nagradama, a 10. februara održaće se radionice Funky Styles workshop i Beatbox workshop u prostorijama plesnog udruženja Groove (Fruškogorska 30) sa početkom od 16 časova.

Ideja ovog festivala je da svake godine okupi veliki broj uličnih i hip-hop umetnika iz celog sveta kao i ljubitelje ove subkulutre na jednom mestu.

Prema rečima Pašćanović Vesne iz plesnog udruženja Groove neophodno je mladim ljudima usaditi svest o tome da izlazak ne podrazumeva samo ispijanje pića i konzumiranje drugih opijata već upražljnjavanje različitih plesnih aktivnosti.

grafiti

Ovogodišnji hip-hop fest nosi naziv „Veština je u tebi“, a kako je rekao Aleksandar Marković iz 2Hot4Stage ima za cilj da učesnicima prikaže mnoge plemenite veštine i kuluru dalekog istoka i da ih inspiriše da se bave kreativnim radom.

Po njegovim rečima Novosađani i te kako imaju smisla za hip-hop ples jer već dve godine unazad osvajaju prva mesta na internacionalnim takmičenjima.

Radionice plesa, teatra i cirkuske umetnosti

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

78 Shares
Share via
Copy link