Radionice plesa, teatra i cirkuske umetnosti

0
cirkus-radionice-novisad

Beesplatne radionice za decu i mlade u okviru projekta Zirobajka organizovaće se od 6. do 10. septembra 2015. u Omladinskom centru CK13

Zirkobajka je međunarodna mreža i projekat koji se sastoji od različitih savremenih izvođačkih umetnosti. Fokus je na cirkuskim umetnostima, teatru i plesu. Osnovana 2011. Zirkobajku čine brojni članovi, aktivni u izvođačkim umetnostima, pedagogiji, studijama kulture, itd. Od 2012. realizovali su tri letnje ture kroz zemlje Istočne Evrope, Grčku i Tursku. Nastupali su na festivalima, izvodili ulične performanse, vodili radionice s decom i mladima. Godine 2013. Zirkobajka dobija podršku evropskog programa Youth in Action.

Zirkobajka putuje, upoznaje i spaja ljude, pre svega decu i mlade, kroz radionice i druženja. Cilj je da učesnici ovladaju osnovnim tehnikama izvođačkih umetnosti, da se umreže, i da oni koji to hoće – nastave dalje.

Prva tri dana radionice se održavaju od 10h do 12h, i od 14h do 16h. Poslednjeg dana, radionica počinje u 15h, a završava se javnim nastupom.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here