Magazin

Voditeljka preko radija tražila misterioznog muškarca sa kojim se ljubila na festivalu

voditeljka-radio
Foto: Facebook

Radijska voditeljka Natali Džons krenula je u potragu za misterioznim muškarcem kojeg je poljubila na festivalu. U emisiji je zamolila slušaoce da joj pomognu da pronađe muškarca, a zatim je krenula velika online potraga.

Natali, koja radi u Sinsinatiju kao jedna od voditeljki popodnevne emisije radija Q102, prisustvovala je Railbird Festivalu u Leksingtonu, u Kentakiju, gde je upoznala muškarca po imenu Kol.

Fatalan susret

Festivalska čarolija bila je itekako u vazduhu jer se par odmah spojio. Dok je čekao da plati piće, njen prijatelj snimio je fotku para kako se ljubi, prenosi Index.

Međutim, kad je festival završio, razdvojili su se. Njihov zajednički trenutak bio je toliko poseban da je Natali pozvala radijske slušaoce da joj pomognu da pronađe muškarca.

– Trebamo vašu pomoć. Natali je upoznala tog tipa na Railbird festivalu ovog vikenda i treba joj pomoć da ga pronađe! Pomozite nam putem interneta – učinite svoje! – napisali su na službenoj Fejsbuk stranici radija.

Objava je prikupila 10 hilajda lajkova i podeljena je 4.3 hiljade puta, a ekipi na Fejsbuku svidela se njena priča.

“Bravo što živiš svoj život. Nađi svog čoveka, Nata!!! Ovde sam zbog ovoga!” napisao je netko.

Pronađen tajanstveni čovek

Samo tri dana kasnije pronađen je misteriozni čovek po imenu Kol. Ne samo da su mu detektivi na internetu uspeli ući u trag već je i radio stanica uspela da razgovara sa njim.

Kol je rekao da je mislio da ga Natalie koristi samo da dođe preko reda do bara.

– Tako mi se činilo tada. Rekao sam: ‘Kako god, mogu biti taj tip.’ Upoznali smo se, malo smo razgovarali, rekla mi je da me časti pićem, a ja sam rekao: ‘Ah, ne znam’.

Rekao je da je poljubac “definitivno bio poseban trenutak” i priznao da je tražio Natali na internetu.

Slušaoci su bili oduševljeni

“Tako mi je drago što si ga pronašla. Ova hemija je neverovatna i nadam se da ćete to svi moći shvatiti. Ja sam za ljubav”. napisao je jedan slušatelj, dok joj je drugi poželeo sreću: “Nat, potpuno zaslužuješ pronaći nekoga… Srećno…”

Najveći blam na RTS: Voditeljka vremenske prognoze nije znala da je snimaju (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

40 Shares
Share via
Copy link