Magazin

Partijaner istetovirao festivalsku narukvicu na ruci i zaradio besplatan ulaz do kraja života

festival narukvica tetovaza

Koliko daleko biste otišli i šta biste sve bili spremni da učinite za doživotno važeću VIP ulaznicu na svoj omiljeni muzički festival?

Jedna legenda, poznata samo pod imenom Brandon, odlučila se na lagani korak – tetoviranje festivalske narukvice za hip-hop festival Rolling Loud na svoj ručni zglob. Organizatori, na sreću, nisu ostali nemi.

Festivalski Twitter profil je objavio fotografiju njegove dvodnevne VIP tetovaže s neskrivenim oduševljenjem, na šta je jedan od izvođača, Darnell, odgovorio da Brandona moraju pustiti unutra čak i bez važeće ulaznice. Organizatori su se s tim složili, možda i u šali dodavši: “Doživotno!”

Kada je to primetio sam Brandon, uhvatio ih je za reč, a sve je završilo priznanjem Rolling Louda kako će to upravo i biti slučaj – Brandon do kraja života na Rolling Loud ulazi besplatno.

Nije, doduše, razjašnjena logistika cele priče – hoće li organizatori Brandona automatski stavljati na svaki sledeći popis uzvanika ili će samo redarima naglasiti da pripaze na klinca s tetovažom VIP propusnice?

Svejedno, Brandon je itekako dokazao da je predan Rolling Loudu!

Izvor: Klubikon

Čovek koji je potpuno izludeo American Airlines i kompaniju koštao 21 milion $

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
22 Shares
Share via
Copy link