Lifestyle

Profitabilne salsa žurke

Popularnost salse i profita koji on donosi vlasnici kafića počeli su sve više da prepoznaju. Želeći da zarade koji dinar više, ustupaju svoje lokale za organizovanje ovih žurki.

Međutim, da korist nemaju samo lokali, dokazuje i modna revija organizovana u okviru jedne takve plesne večeri. Salserosi su sa oduševljenjem prihvatili ovu i smatraju je pravim osveženjem. Da ples i moda idu zajedno dokazale su devojke iz Rume koje su u prelepim toaletama prošetale parketom Baby Blue-a, jednim od omiljenih mesta salserosa.

Na ovu ideju došao je organizator tih plesnih večeri Josip Živković Žika.

– Vlasnicu butika upoznao sam na salsa žurci. Sprijateljili smo se i kada sam saznao da drži prodavnicu garderobe predložio sam joj da organizujemo modnu reviju. Znate, u mladosti sam bio komercijalista i smatram da u ovim teškim vremenima treba da pripomažemo jedni druge – izjavio je Živković.

ples-salsa-djuskanje-novisadVlasnica Dragana Ristanović kaže da joj se ideja veoma dopala, te da je u dogovoru sa svojim kupcima održala reviju.

– Devojke koje nose modele butika Excluziv su zapravo moje redovne mušterije, pa samim tim smatram da su one najbolja reklama. Svaka od njih je kod nas kupovala haljinu za 18. rođendan i izlaske. Ne, one nisu plesačice, što ne znači da to od večeras neće postati – izjavila je kroz smeh Ristanovićeva.

revija-haljina-salsa-zurka

Prema rečima Ristanovićeve reakcija prisutnih bila je pozitivna i kako kaže, zainteresovanost devojaka za nove modele je bila iznenađujuća.

– Komentari su odlični. Celo veče sam slušala samo pozitivne kritike o reviji. Devojke su u početku imale tremu, ali su se posle prvog izlaska opustile i uživale – rekla je Ristanovićeva.

Malo razgovara, malo razmišljanja o novim načinima zabave i marktinga – i eto zadovoljstva za obe strane. A šta ima bolje nego kad se spoji lepo i korisno?

Pogledajte koja su najomiljenija mesta salserosa

 

Avatar

Anita Čolak

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

31 Shares
Share via
Copy link