luftika-slova
privatna arhiva
Lifestyle Vesti Novi Sad

Profesorka na neobičan način stvara ljubav prema slovima

Ukoliko se pitate šta pokloniti novorođenčetu, dečku, devojci, nekome za rođendan ili proslavu godišnjice, preporučujemo vam novi hit personalizovana i jedinstvena slova od jastučića. Zanimljiva je priča Novosađanke Ljiljane Laziić koja je završila književnost, a kako nije mogla da nađe posao u struci odlučila je da pravi baš ovakve poklone od jastučića. Za kratko vreme su njeni personalizovani i pažljivo osmišljeni pokloni Indigo gifts postali veoma traženi.

slova-inigo-gif
privatna arhiva

Ljiljana se od detinjstva bavi ručnim radom i šivenjem, a danas svojim veštim rukama pravi jastuke nesvakidašnjih oblika i poruka (u obliku imena deteta, jastuke sa datumom i podacima deteta sa rođenja kao što su težina, dužina i tačno vreme), drvene zvezde sa porukom ili čestitkom povodom rođendana ili godišnjice, zastavice od tekstila…

indigo-gifts
privatna arhiva

– Kako sam često išla na dečije rođendane htela sam da im poklonim nešto drugačije i tako sam došla na ovu ideju i napravila brend Indigo gifts – kaže Ljiljana i dodaje da su ovi pokloni namenjeni maloj deci, jer su mekani, a mogu biti i kao dekoracija za dečiju sobu, kancelariju ili neki privatan ili poslovni prostor.

slova-ind
privatna arhiva

Pre 6 meseci je počela da se bavi ovim hobijem, koji je iz ljubavi prema ručnom radu prerastao u posao, a uz pomoć društvenih mreža, vrlo brzo se njen rad našao u sobama brojnih mališana. Mnoge modne blogerke su hvalile njen rad i naručivale njene prozvode za dečije rođendane.

Umesto da predaje književnost u školi Ljiljana je pronašla drugačiji način kako da kod dece stvori ljubav prema slovima, uz pomoć brenda Indigo gifts.

indigo-deca
privatna arhiva

– Moj put je bio krivudav, ali sam se ja vodila onim što sam čula od drugih, a to je da uvek treba raditi ono što voliš i jedino tako možeš biti uspešan – ističe Ljiljana.

Ljiljana i dalje razmišlja da nastavi u ovom kreativnom pravcu i da se i dalje posveti uređenju eneterijera dečijih soba drvenim programom, a novo u njenoj ponudi će biti štampa u boji.

Više o cveću u kutiji možete pročitati ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share