Ukoliko se pitate šta pokloniti novorođenčetu, dečku, devojci, nekome za rođendan ili proslavu godišnjice, preporučujemo vam novi hit personalizovana i jedinstvena slova od jastučića. Zanimljiva je priča Novosađanke Ljiljane Laziić koja je završila književnost, a kako nije mogla da nađe posao u struci odlučila je da pravi baš ovakve poklone od jastučića. Za kratko vreme su njeni personalizovani i pažljivo osmišljeni pokloni Indigo gifts postali veoma traženi.

slova-inigo-gif
privatna arhiva

Ljiljana se od detinjstva bavi ručnim radom i šivenjem, a danas svojim veštim rukama pravi jastuke nesvakidašnjih oblika i poruka (u obliku imena deteta, jastuke sa datumom i podacima deteta sa rođenja kao što su težina, dužina i tačno vreme), drvene zvezde sa porukom ili čestitkom povodom rođendana ili godišnjice, zastavice od tekstila…

indigo-gifts
privatna arhiva

– Kako sam često išla na dečije rođendane htela sam da im poklonim nešto drugačije i tako sam došla na ovu ideju i napravila brend Indigo gifts – kaže Ljiljana i dodaje da su ovi pokloni namenjeni maloj deci, jer su mekani, a mogu biti i kao dekoracija za dečiju sobu, kancelariju ili neki privatan ili poslovni prostor.

slova-ind
privatna arhiva

Pre 6 meseci je počela da se bavi ovim hobijem, koji je iz ljubavi prema ručnom radu prerastao u posao, a uz pomoć društvenih mreža, vrlo brzo se njen rad našao u sobama brojnih mališana. Mnoge modne blogerke su hvalile njen rad i naručivale njene prozvode za dečije rođendane.

Umesto da predaje književnost u školi Ljiljana je pronašla drugačiji način kako da kod dece stvori ljubav prema slovima, uz pomoć brenda Indigo gifts.

indigo-deca
privatna arhiva

– Moj put je bio krivudav, ali sam se ja vodila onim što sam čula od drugih, a to je da uvek treba raditi ono što voliš i jedino tako možeš biti uspešan – ističe Ljiljana.

Ljiljana i dalje razmišlja da nastavi u ovom kreativnom pravcu i da se i dalje posveti uređenju eneterijera dečijih soba drvenim programom, a novo u njenoj ponudi će biti štampa u boji.

Više o cveću u kutiji možete pročitati ovde

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here