Lifestyle Magazin Preporučujemo

Poklon sladak baš: inspiracija u slatkim teglicama

Praznici nam uveliko stižu, a samim tim i vreme darivanja i bogatih trpeza. Kada želimo nekoga da obradujemo, iskažemo mali znak pažnje ili da se zahvalimo, uvek gledamo da poklon bude originalan. Ukoliko ste zamislili upravo takav dar, posetite facebook stranicu Poklon sladak baš i odaberite nešto slasno iz njihovog asortimana.

Poklon sladak baš

U pitanju su domaći kolači, izuzetnog ukusa, a ono što ih izdvaja od ostalih je to što su svi proizvodi napravljeni bez aditiva i veštačkih dodataka. Tim “Poklon sladak baš” čine Nataša, žena sa zlatnim rukama i Srđan, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije, koji su u ovo vreme nezdravog, brzog načina života, odlučili da spoje znanje i umeće, i kreiraju mrvicu zdravije slatkiše koje možete jesti bez osećaja krivice.

ideje-za-poklon
Poklon sladak baš / © Srđan Šolaja

– Za izradu naših prozvoda koristimo samo najkvalitetnije sirovine: speltino ili integralno brašno, pire od bundeve ili banane, maslac, žuti šećer iz trske, ovsene pahuljice, crnu čokoladu, suvo voće, orašaste plodove, vrhunske kombinacije začina i prirodnu aromu vanile koja zaokružuje čitavu priču i daje poseban pečat u vidu specifičnog ukusa – kažu Nataša i Srđan.

Pokloni u teglici

Pošto se kolačići i slatki hlebovi prave od odabranih, sezonskih sirovina, trenutno su u ponudi ovseni keksići a tri kombinacije ukusa za koje možete da se odlučite su (1) bela čokolada, suve višnje i lešnici, (2) crna čokolada, suve brusnice i lešnici i (3) šargarepa i crna čokolada. Praktična teglica, koju kasnije možete iskoristiti za druge namene, sadrži deset ovsenih keksića težine oko 190 grama.

ideje-za-poklon-slatko
Poklon sladak baš / © Srđan Šolaja

Ukoliko ste oduvek želeli da probate slatke hlebove i oni se nalaze u ponudi ove slatke stranice, a dostupni su u dva ukusa: od bundeve i banane. Elegantno pakovanje slatkog hleba je težine oko jedan kilogram, a ukus je takav da ćete poželeti svaku mrvicu da pojedete.

ideje-za-slatki-poklon
Poklon sladak baš / © Srđan Šolaja

Ove poslastice za sada možete da poručite minimum dva dana ranije preko Facebook stranice Poklon sladak baš. Toplo vam preporučujemo da ih probate i pratite jer vas uskoro očekuje još novih ukusa.

Kako sami da osmislite poklon?

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link