Magazin

“Princeza Kejt u krhkom psihičkom i fizičkom stanju, nečasno je likovati kad nekom nije dobro”

Kejt Midlton
Foto: EPA/Tolga Akmen

Princeza od Velsa trenutno je u “krhkom psihičkom i fizičkom stanju”. Zbog skandala s fotografijom u povodom Dana majku oseća se loše, izjavila je danas stručnjakinja za kraljevsku porodicu koja je pozvala javnost da je “ostavi na miru”.

Podsetimo, britanska princeza u ponedeljak se na društvenim mrežama izvinila zbog „bilo kakve zabune“ koju je izazvala fotošopirana fotografija koju je u nedelju objavio njen kabinet u Kensingtonskoj palati. Nekoliko vodećih novinskih agencija, uključujući Rojters, povuklo je sliku nakon što je analiza pokazala da je došlo do manipulacije fotografije, prenosi Jutarnji list.

kejt-midlton-prva-fotografija-posle-operacije

Stručnjakinja Dženi Bond smatra da će Kejt Midlton sada sigurno osećati veliki pritisak svaki put kad se bude pojavljivala u javnosti nakon operacije abdomena u januaru.

Anđela Levin, još jedna stručnjakinja, pohvalila je Kejt jer je zadržala dostojanstvo. Uprkos pozivima javnosti da se objavi originalna fotografija, na kojoj su Kejt i njeno troje dece, Kensingtonska palata je objavila da to neće biti učinjeno.

– Ne treba je maltretirati da objavi sve fotografije. Osećaće se baš jadno – upozorila je Bond. Dodala je da je Dan majki za Kejt očigledno pokvarila burna reakcija javnosti.

– Zar želimo da maltretiramo ženu koja se oporavlja od vrlo ozbiljne operacije? Razmišljam o tome kako se ona oseća jutros. Skroz jadno, verovatno. Očigledno joj je skandal pokvario Dan majki. Nije izgledala baš srećno u automobilu s Vilijamom – rekla je Bond.

Levin smatra da bi ljudi trebali da budu ponosni jer Kejt nije okrivila nijednog člana osoblja te da je zadržala dostojanstvo i čast.

– Pristalice Harija i Megan treba da prestanu da govore da se njima to ne bi moglo dogoditi. Nečasno je likovati kada nekome nije dobro – primetila je.

Princ Vilijam je snimio fotografiju svoje nasmejane porodice nakon čega ju je Kejt uredila pre objave na Instagramu u nedelju.

Priča se da su zaposleni Kensingtonske palate proveli nedelje u planiranju objave fotografije princeze s ciljem da stišaju zlokobna nagađanja o prirodi bolesti zbog koje se princeza mora oporavljati tri meseca.

Umesto toga, uređivana fotografija dodatno je rasplamsala nagađanja i podstakla širenje teorija zavere.

Slika je privukla ogromnu pažnju medija jer je to prva službena fotografija Kejt otkako je u januaru bila podvrgnuta operaciji abdomena. Tada je navedeno da nije reč o kanceru, ali nije rečeno o čemu se radi.

Iako je njen kabinet saopštio da se neće vratiti javnim dužnostima pre Uskrsa i da se dobro oporavlja, poslednjih nedelja se na društvenim mrežama intenzivno nagađalo o njenom zdravstvenom stanju.

Gde je nestala Kejt Midlton? Ostrvom kulaju bizarne teorije zavere nakon operacije princeze

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link