Magazin Svet

Princ Hari i Megan Markl razbesneli fanove – fotošopirali sina i ćerku (FOTO)

Prince-Harry-Meghan-Markle-

Princ Hari i Megan Markl podelili su prvu fotografiju svoje sedmomesečne ćerke Lilibet, a fotka takođe daje redak pogled na njihovog dvogodišnjeg sina Arčija.

Kraljevski obožavatelji isprva su bili oduševljeni nakon što su princ Hari i Megan Markl podelili divnu porodičnu fotografiju koja se nalazi na njihovoj božićnoj čestitki za 2021. godinu.

Mnogi su ostali zadivljeni Arčijevom prekrasnom crvenom kosom dok su drugi istovremeno kod Lilibet uočili da njen nos neverovatno podseća na nos mame Megan. Počeli su da sumnjaju u autentičnost fotografije.

Kada je reč o Arčiju, ljudi su se zagledali u prelepe crvene pramenove i uporedili su ih sa onima koje ima njegov otac Hari. Mnogi misle da je fotka retuširana u fotošopu. Fanovi su potom, praktično podivljali:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

– Fotošopirali su dete, da li je moguće – zapitao se jedan fan a mnogi komentari nizali:

– Fotošopirali su kosu, promenili boju i dodali kosu i Arčiju i Hariju – uočila je jedne devojka, a druga se nadovezala: Arči je donedavno imao ravnu smeđu kosu, zar ne?

Obožavaoci su podivljali zbog, kako su naveli, Arčijeve neverovatne sličnosti sa princom Harijem.

– Svaki roditelj smatra da su njegova deca savršena i da im ne treba Fotošop, ali ne i oni – samo su neki od komentara kojih su prepune društvene mreže.

Inače, simpatična porodična slika prikazuje Megan (40) kako drži njihovu šestomesečnu ćerku koja se kikoće. Nasmejani princ Hari (37) drži njihovog dvogodišnjeg sina Arčija, a fotograf je Aleksij Lubomirski, koji je takođe slikao njihovo venčanje.

Na kartici su takođe navedene organizacije koje su imale koristi od njihovih donacija.

– Dok se radujemo 2022. godini, dali smo donacije u ime nekoliko organizacija koje odaju počast i štite porodice. Od onih koje su preseljene iz Avganistana, do američkih porodica kojima je potrebno plaćeno roditeljsko odsustvo – napisala je kraljevska porodica.

Kraljevska porodica traži da se kontroverzni intervju princeze Dajane ne prikazuje u seriji Kruna (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link