Magazin Poznati

Novi skandal potresa krunu: Isplivala dobro čuvana tajna, desila se dan pred smrt kraljice

Kraljica Elizabeta II
IZVOR: PROFIMEDIA

Narušeni međuljudski odnosi među članovima britanske kraljevske porodice ne prestaju da intrigiraju javnost, a ono što se događa iza zatvorenih vrata Bakingemske palate, pre ili kasnije izađe na videlo.

Poznato je da su se dvojica mladih prinčeva dosta udaljili nakon što je Hari objavio svoju autobiografiju, a sada je na pomolu novi skandal.

Naime,  izvori bliski britanskoj kruni tvrde da je Vilijam izbegavao bratovljeve pozive neposredno pred smrt kraljice Elizabete prošle godine!

Vilijam i Kejt uradili sve da Hari ne sazna o bolesti pokojne kraljice

Zaposleni na dvoru kažu da su princ Vilijam i Kejt Midlton jako ljuti zbog tvrdnji biografa Omida Skobija, koji je pisao o princu Hariju i Megan Markl.

Naime, on u zvaničnoj biografiji o Hariju i Megan piše da je Vilijam namerno ignorisao pozive brata i da nije hteo da mu se javi jer je znao da zove da proveri u kakvom je stanju kraljica Elizabeta.

– Šta god da se događa iza zatvorenih vrata pre ili kasnije ispliva na površinu – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za „Mirror“, a prenosi B92.

Omid Skobi u svojoj poslednjoj knjizi „Endgame“ tvrdi da je princ Hari svesno i namerno smetnut sa strane, i da su Vilijam i Kejt uradili sve što su mogli kako ništa ne bi saznao o bolesti i zdravstvenom stanju kraljice Elizabete.

Odnosi između braće nepopravljivi, komuniciraju samo u prisustvu medija

„Tog jutra Hari nije znao da Bakingemska palata uveliko priprema sahranu. Prošle godine nije bio u kontaktu sa ocem, tako da ništa nije saznao od Čarlsa, ali brat nije želeo da mu se javi na telefon.

Iako su odnosi između oca i sina loši, Čarls je javio Hariju da odmah dođe. Kada je princ Hari pokušao da kontaktira brata i da se dogovori da doputuju zajedno, Vilijam nije želeo da odgovori na poruku“, piše u knjizi „Endgame“.

Skobi piše u knjizi da je bilo tužno gledati Harija kako dolazi sam i brata koji samo komunicira sa njim kada su fotografi oko njih.

„People“ magazin je svojevremeno pisao da su odnosi između braće nepopravljivi, naročito posle objavljivanja Harijevih memoara „Spare“.

Izvor: B92

Princ Hari maćehu Kamilu opisao kao opasnu i zlu: „Brat i ja smo molili oca da je ne oženi“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link