Magazin Svet

Čitač sa usana otkrio šta je princ Vilijam šapnuo Hariju prilikom susreta na sahrani kraljice Elizabete

princ Hari Vilijam
Printscreen/Youtube/Sky News

Sahrana kraljice Elizabete koja je juče obavljena bila je propraćena ceremonijom na najvišem nivou, a dok je svet s posebnom pažnjom analizirao ponašanje kraljevske porodice, jedan detalj je privukao posebnu pažnju.

Nakon ceremonije u Vestminsterskoj opatiji, održana je služba u kapeli Svetog Đorđa gde su se prinčevi Vilijam i Hari konačno susreli. U tom trenutku, Hari je nešto izgovorio svom bratu, dok je čitač sa usana otkrio i o čemu se radi.

Dok je stariji brat stajao na ulazu u prvi red, princ Hari uputio mu je pitanje: “Da prođemo prvi?”.

Vilijam je odobrio, te klimnuo glavom, pre nego što je supruzi, princezi od Velsa rekao: “Pusti ih da prođu prvi”. Kejt je odgovorila: “U redu”, a onda su Hari i Megan prošli pored nje, princa Džordža i princeze Šarlot i zauzeli svoja mesta.

Mnogi su komentarisali ovaj gest, analizirajući njihov odnos. Mlađi brat pitao je iskusnijeg, koji je samo klimnuo glavom, dok je šlag na torti bila kratka i jasna rečenica Kejt Midlton.

Nakon što je Vilijam pozvao Harija da zajedno odaju počast preminuloj kraljici, mnogi su se ponadali da je stavljena tačka na sukobe i skandale između njih. Od tada, analizira se svaki njihov postupak. A da li će se braća konačno zbližiti, pokazaće vreme.

Za sada, smrt kraljice Elizabete ujedinila je čitavu kraljevsku porodicu.

Izvor: Kurir Stil

Zašto je Megan zaplakala pred kovčegom kraljice Elizabete? Tužna istina otkrivena na sahrani

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
28 Shares
Share via
Copy link